Prøv at spille squash i Borgen

28. december 2017 Kultur

Sønderborg Squash Club og Shoppingcenter Borgen inviterer lørdag den 6. januar 10.00 til 16.00 alle interesserede til at prøve kræfter med squash sporten på en lidt anderledes måde, nemlig i Borgen.

Her kan man kombinere julegavebytningen eller den almindelige indkøbstur med en introduktion til squashsporten, så kom og grib en ketcher og prøv genvejen til kondition, styrke og kalorie tab.

Weekenden efter, lørdag den 13. og søndag den 14. januar kl. 10-16, er der også mulighed for at prøve kræfter med squash i de helt rigtige omgivelser, nemlig i Sønderborg Squash Center på Damgade i Sønderborg, hvor alle er velkomne til åbent hus.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ved begge arrangementer der er også et godt tilbud, hvis man melder sig ind i klubben.

Sønderborg Squash Club, SSC, blev stiftet december 1987 og vi er stolte over at klubben, således her i 2017 kan holde 30 års jubilæum.

SSC har, og vil også fremover være en klub, hvor der er plads til såvel turneringsspillere, motionister som juniorer og seniorer, altså spillere der vil sporten for sundheden, spændingen og udfordringens skyld, skriver squashklubben i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

SSC har gennem årene ofte holdt ”Åbent hus” arrangementer hvor interesserede kunne komme og stifte bekendtskab med sporten og de der havde mod og lyst kunne prøve spillet og få sved på panden.

Vi har tilbud til store og små, unge og ikke helt så unge (+60/70) øvede og knap så øvede, samt til de, som bare ønsker at hygge sig lidt med verdens sundeste, sjoveste og – hvis man vil det – hurtigste sport.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. september 2022 Sønderborg, Frivillige

Mandag var fire håndboldspillere på køkkenholdet

27. september 2022 Sønderborg

Mandag eftermiddag mødtes en gruppe børn og frivillige fra Ungdommens Røde Kors med fire af de seje håndboldspillere SønderjyskEs herrehold og det gjorde de for at hygge sig med at lave mad og spise sammen. SønderborgNYT fangede håndboldspilleren Rasmus Bech og ‘køkkenpigen’ Cecilie, som fortalte, hvilke opgaver, som de havde fået. “Vi har hakket chokolade, […]

Læs mere...