Prøv nye veje med dine annoncer

1. november 2014 Erhverv

sønderborg nyt

Når butikker og virksomheder annoncerer på samme måde, som de plejer, så bliver resultatet som det plejer. Måske er det nu, tiden er inde til at I skal prøve nyt.

Det er bestemt en overvejelse værd at annoncere hos SønderborgNyt. Blandt andet kan det nævnes, at I for under 1000 kroner kan have et banner på siden, hvorfra der linkes til jeres forretnings hjemmeside. Hertil kommer, at der laves en side på www.sønderborgnyt.dk, hvor der sættes fokus på det, I gerne vil have omtalt. Ordene i artiklen krydres med en række billeder, der sættes i galleri.

Alle artikler fra SønderborgNyt ryger automatisk på Facebooksiden “Sønderborg Nyt”, hvor godt 4500 læsere deler og kommenterer, så artiklen når ud til flere end 40.000 læsere alene ad den vej.

Hertil kommer, at SønderborgNyts artikler også bruges flittigt af en skare på Twitter.

Hvis I ønsker det, så kan der laves en aftale for en måned eller mere, hvor prisen også er attraktiv – og det er i orden at splitte den aftale op i fire gange en uge.

Det er også muligt at få en annonce eller jeres logo i bunden af samtlige nyheder på SønderborgNyt i en måned.  Vi tilbyder – uden ekstra betaling – at skifte annoncen ud, så tit I ønsker. Så I kan faktisk præsentere en ny vare hver eneste dag i perioden sammen med jeres navn, der så vises cirka én million gange.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis I vil høre mere om jeres muligheder på SønderborgNyt, så ring eller skriv.

Telefon 5299 8533

mail: chef@sonderborgnyt.dk

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

AGS – gymnasiet med masser af små fællesområder

23. januar 2022 Uddannelse

AGS- det tidligere Amtsgymnasium – på Grundtvigs Allé i Sønderborg – var det tidligere Sønderjyllands Amts stolthed at bygge. “Der er skabt miljøer, som fordrer moderne undervisning og der er rigtigt mange små fællesområder, som er fortrinlige til gruppearbejde”, siger rektor Jeppe Kragelund til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at AGS er det helt rigtige valg […]

Læs mere...