Prøv nye veje med dine annoncer

1. november 2014 Erhverv

sønderborg nyt

Når butikker og virksomheder annoncerer på samme måde, som de plejer, så bliver resultatet som det plejer. Måske er det nu, tiden er inde til at I skal prøve nyt.

Det er bestemt en overvejelse værd at annoncere hos SønderborgNyt. Blandt andet kan det nævnes, at I for under 1000 kroner kan have et banner på siden, hvorfra der linkes til jeres forretnings hjemmeside. Hertil kommer, at der laves en side på www.sønderborgnyt.dk, hvor der sættes fokus på det, I gerne vil have omtalt. Ordene i artiklen krydres med en række billeder, der sættes i galleri.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle artikler fra SønderborgNyt ryger automatisk på Facebooksiden “Sønderborg Nyt”, hvor godt 4500 læsere deler og kommenterer, så artiklen når ud til flere end 40.000 læsere alene ad den vej.

Hertil kommer, at SønderborgNyts artikler også bruges flittigt af en skare på Twitter.

Hvis I ønsker det, så kan der laves en aftale for en måned eller mere, hvor prisen også er attraktiv – og det er i orden at splitte den aftale op i fire gange en uge.

Det er også muligt at få en annonce eller jeres logo i bunden af samtlige nyheder på SønderborgNyt i en måned.  Vi tilbyder – uden ekstra betaling – at skifte annoncen ud, så tit I ønsker. Så I kan faktisk præsentere en ny vare hver eneste dag i perioden sammen med jeres navn, der så vises cirka én million gange.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis I vil høre mere om jeres muligheder på SønderborgNyt, så ring eller skriv.

Telefon 5299 8533

mail: chef@sonderborgnyt.dk

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. maj 2023 Politik, Sønderborg

Skolebestyrelse: Tag dit barn med til demonstrationen – den foregår i ro med ordentlig tone

30. maj 2023 Politik

Mød op til demonstration i dag, tirsdag, kl. 18.30 på Jyllandsgade 30, hvor politikerne fra Børne- og Uddannelsesudvalget holder møde kl. 19.00. Fra kl. 16.30 laves plakater i billedkunstlokalet på Ulkebøl Skole. Materiale medbringes. Samlet går vi til Jyllandsgade, ellers mød op på Jyllandsgade kl. 18.30, skriver skolebestyrelsen fra Ulkebøl Skole. Den store gruppe af […]

Læs mere...