ProjectZero: Ny Zero-fan i bestyrelsen

29. september 2014 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Pressemeddelelse:

Hans Lehmann, vicedirektør på EUC Syd, er nyt medlem af bestyrelsen i Project Zero A/S. Hans Lehmann har været med hele vejen siden starten i 2007 og deklarerer sig selv: a big ZERO fan.

”Vejen mod nullet er lang og udfordrende. Jeg har været med siden starten i 2007 og er stadig med på vejen.

Klik på billedet og læs, hvad du kan gøre for vores klima og din økonomi.

Klik på billedet og læs, hvad du kan gøre for vores klima og din økonomi.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er en spændende rejse og jo nærmere vi kommer 2029, jo mere klart står målet og ZERO ambitionen”, siger Hans Lehmann i forbindelse med sin indtræden i Project Zero A/S bestyrelsen.

Lars Riemann, formand for bestyrelsen glæder sig over det nye bestyrelsesmedlem. ”Med Hans Lehmann i bestyrelsen får vi ikke kun styrket bestyrelsens kompetencer på uddannelse og læring, men også en Sønderborg ildsjæl ombord”.

Listen over Hans Lehmanns bidrag til Sønderborgs store omstilling er lang og understreger den stærke relation mellem ProjectZero, uddannelse/læring og EUC Syd:

Artiklen fortsætter under annoncen

–        Medlem af ProjectZeros Advisory Board (2008)

–        Uddannelse og læring på dagsordenen som driver i omstillingen mod et CO2-neutralt Sønderborg område (2009)

–        Medlem af styregruppen for ZERObolig som satte fokus på ejerboligernes boligrenovering, håndværkerkompetencer og skabte jobs til håndværkerne (2010+)

–        Igangsætning af ZERObyg-projektet med støtte fra EU´s Socialfond for at få styrket håndværkernes energikompetencer med naturligt udgangspunkt i EUC Syd og i dialog med producenter af energi- og klimateknologier (2011)projectzero

Artiklen fortsætter under annoncen

–        Igangsætning af nye uddannelsesprojekter med ZERO-temaer på dagsordenen  i Sønderborg, i Sønderjylland, på Fyn, i Tyskland, i Frankrig i USA og Kina (2012+)

–        Etablere grønne by-bånd til Oberlin i Ohio og til Haiyan i Kina (2013)

–        Styrke innovation og bæredygtighed som faste temaer i de nye erhvervsuddannelser (2014)

–        Blive medlem af bestyrelsen for Project Zero A/S, med mulighed for at sætte et grønt fingeraftryk på næste skridt på vejen

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Hans Lehmann har været vicedirektør på EUC Syd siden 2004 og før det bl.a. vicedirektør på Business College Syd i Sønderborg.

Bestyrelsen for Project Zero A/S består herefter af Lars Riemann (formand), Frode Sørensen (næstformand), Inge Olsen, Ole Damm og nu Hans Lehmann.

 

23. februar 2024 Nordborg, Samfund

Skolebørn kom på visit til gallafesten på Tangshave

23. februar 2024 Nordborg

De ældre på Tangshave Bo- og Aktivitetscenter fejrede fredag, at det er 20 år siden, centret blev indviet, en indvielse hvor Bitten Clausen også deltog. Det var den 12. december 2003, de ældre flyttede fra det tidligere plejehjem til Tangshave og den 23. februar 2004 rykkede ledelsen ind og derfor var indvielsen den 23. februar. […]

Læs mere...