ProjectZero: Nye klima-kræfter ruller ind i Sønderborg

20. februar 2015 Samfund

Knap er NATO og US Army ude af byen før nye gode klimakræfter indtager Sønderborg. Det er Danmarks Naturfredningsforening, som fredag/lørdag holder klimakursus i Sønderborg.zero

Fredag aften diskuteres klimapolitik på Alsion med MF Steen Gade, formand for Folketingets klima-, energi- og bygningspolitiske udvalg. Lørdag er deltagerne på ZEROtur i Sønderborg-området, inden kursisterne diskuterer klimaløsninger og borgerinvolvering med bl.a. “Charlie” på Diamanten i Fynshav.

Artiklen fortsætter under annoncen

Undervejs mødes kursisterne med Poul Nissen, formand for Vikingeklubben, Henrik Stefansen, driftschef for Sønderborg Kraftvarmeværk, Per Bonefeld, vindmølleejer på Mintebjerg, Flemming Lynge Nielsen, Senior Sustainability Manager på Danfoss og Charlie Lemtorp, direktør miljø & klima hos Søberg VVS.

ProjectZero´s Peter Rathje binder de lokale ender sammen og sikrer samme med lederen af DN´s klimanetværk, Uwe Lindholdt, at de knap 30 kursister både bliver inspireret og i samarbejde finder nye klimaløsninger.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kursisterne kommer fra hele Danmark.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Kultur, Sønderborg

Uffe Lorenzen giver en udendørs koncert i Sønderborg

4. august 2021 Kultur

Lørdag den 14. august giver Uffe Lorenzen er gårdhavekoncert i Sønderborghus i eftermiddagstimerne. Uffe Lorenzen er kendt som den karismatiske forsanger og frontfigur i Spids Nøgenhat og Baby Woodrose. Han har huseret på den danske rockscene siden slutningen af ’80erne og fik sit gennembrud med Baby Woodrose i 2003, hvor de som et af de […]

Læs mere...