ProjectZero og Helge Larsen: Vi skal cykle endnu mere

7. februar 2015 Erhverv
Alder udelukker ikke cykleoplevelser.

Alder udelukker ikke cykleoplevelser.

”Cykling er en del af vores DNA og cykelkulturen hos både, tykke, tynde, unge og gamle, er alfa omega at igangsætte og opretholde”.

Artiklen fortsætter under annoncen

1495437_10153102916624684_3779144366768131732_n

Sådan indledte direktør for Dansk Cyklistforbund Klaus Bondam et inspirerende møde om cyklisme, da Dansk Cyklistforbund gæstede Sønderborg en februarfredag i solskinsvejr.

Sammen med repræsentanter fra Sønderborg Kommune og ProjectZero udsprang et hav af gode ideer og initiativer omkring cyklisme i pedalfart med rugbrødsmotorer.  Sønderborgerne kan se frem til at cyklisme i årets løb, sættes højt på dagsordenen til fordel for både sundhed og reduktion af CO2.

“Konkret starter det med “Vi cykler på arbejde”-kampagnen i maj måned, som vi vil slå et særligt slag for i år både internt på kommunens arbejdspladser og i forhold til vores mange private virksomheder”, siger Sunhedsudvalgets formand Helge Larsen.download

Dernæst er det planen i fællesskab blandt andet at afvikle en stor Cyklist-konference i Sønderborg, at deltage i “Alle Børn Cykler”-kampagnen i september og at inddrage Cyklistforbundet aktivt i revisionen af kommunens cykle-handlingsplan.

“Så kære sønderborgere, find cyklen frem, op på den og støv cykleglæden af”lyder meldingen fra Helge Larsen, der selvfølgelig selv er yderst aktiv motionscyklist.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk