ProjectZero viser vejen i energi-junglen

6. november 2014 Erhverv

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg vil spare på energien i mit hus?

ProjectZero viser vejen.

ProjectZero viser vejen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvad kan bedst betale sig?

Hvem kan hjælpe?

Kan jeg låne penge til det?

Kan jeg få tilskud?

Energirenovering kan være lidt af en jungle at finde igennem, og der er nu hjælp at hente med “TJEK–UDFØR–SPAR”, et nyt koncept fra ProjectZero.

Vi har samlet det hele i en ny pakke, som vi kalder Tjek–Udfør–Spar i vores ZEROboligprogram. Her kan man på vores hjemmeside få et overblik over mulighederne for energitjek og vælge den løsning, der passer bedst til boligejerens behov.

Artiklen fortsætter under annoncen

Rådgiver, vejleder eller håndværker

For mange kan det betale sig at hyre en rådgiver, som går hele huset igennem og udarbejder en udførlig rapport med anbefalinger til store og små investeringer. Det koster typisk 5-6000 kr., og pengene er givet godt ud, hvis man går i gang med en større investering.
Ved mindre projekter kan en lokal energivejleder være den rigtige løsning. Her er prisen omkring 1.000 kr. for en gennemgang og en lidt mindre rapport. ProjectZero

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis boligejeren ved, at isolering eller nye vinduer er løsningen, er det nemmest at kontakte en eller flere lokale håndværkere og få et tilbud på arbejdet.

I mange tilfælde tjener energirenovering sig selv hjem på 5-10 år. Dertil kommer, at et lavere energiforbrug forbedrer boligens energimærke og derved også salgsværdien.

Tag energirapporten med i banken

En færdig energirapport er et godt grundlag for en snak med banken. Den giver en sikkerhed for, at investeringen betaler sig hjem igen og dermed større chance for at få et lån hjem

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. august 2022 Politik, Sønderborg

Et skridt tættere på at flere af kommunens biler kører på el

13. august 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts Handleplan for grøn omstilling af persontransport. Et af tiltagene handler om at kommunen skifter benzin- og dieselbiler ud med elbiler. På onsdag skal Økonomiudvalget gerne nikke til udrulningsplanen. I forhold til at få sat ladestationer op, så forelægges sagen til Teknik-, By og Boligudvalgets beslutning, idet der er […]

Læs mere...