Samtaler kan hjælpe dig tættere på et lykkeligt liv

18. juli 2014 Uncategorized

Nogle gange lader man sig irritere af det, som andre kalder småting – og nogle gange kan man slet ikke finde ud af, hvordan man egentlig har det familien, kollegerne, vennerne. Nogle gange er hele verden også bare alt for meget.IMG_3855

Kerstin Bach Petersen tilbyder samtaler, som øger livskvaliteten

Kerstin Bach Petersen tilbyder samtaler, som øger livskvaliteten

Artiklen fortsætter under annoncen

– Og så er det, jeg kan hjælpe en person videre gennem samtaler, siger Kerstin Bach Petersen, der er i gang med at uddanne sig til eksistentiel dynamisk psykoterapeut. Kort fortalt handler det om, at hun og den person, der er til samtale, tager afsæt i, hvordan vedkommende har det lige nu, hvilke tanker og stemninger, der fylder.

Det koster ikke penge at komme til samtale med Kerstin Bach Petersen, men de mennesker, der gør brug af hendes kunnen, skal udfylde et anonymt spørgeskema efter forløbet. Det skema skal hun bruge på sin vej gennem uddannelsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Når vi føler os pressede eller klemte, så er vi gode til at give andre skylden. Det betyder faktisk, vi lader det være op til andre, hvordan vi har det, siger psykoterapeuten. Fordi hvert enkelt menneske faktisk er ekspert i sit eget liv, så gælder det om at finde frem til årsagen til, at vi reagerer, som vi gør i visse situationer.

– Her er det, jeg gennem samtalen kan holde min samtaleperson på sporet, så vi når ind til problemets kerne, siger Kerstin Bach Petersen til Sønderborg Nyt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når vi får indsigt i os selv og forstår, hvorfor vi reagerer, som vi gør, så er det lettere at se lyst på verden og de mennesker, der er i den.

– Det er skønnere at flyve som en sommerfugl end det er at tage rollen som stensamler, siger Kerstin Bach Petersen.by3

Artiklen fortsætter under annoncen

Psykoterapeuten åbner for samtaler til august – og der skal bestilles tid på telefonen.

Hvis du klikker på fotoet af Kerstin Bach Petersens, så kommer hendes hjemmeside frem – og her er der flere oplysninger samt kontaktmuligheder.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. oktober 2022 Sport, Erhverv, Sønderborg

Nye spillerdragter til Dybbøl IU fodboldklub U9 hold fra Sydbank

2. oktober 2022 Sport

Sydbank støtter over 300 små og store foreninger og forbund over hele landet – lige fra de helt små, lokale klubber til de store professionelle regionale og nationale flagskibe og senest, har det lokale U9 hold fra Dybbøl IU fodboldklub fået et spilledragt-sponsorat fra Sydbank i Sønderborg. ”Vi er rigtig glade for, og stolte over, […]

Læs mere...