Publikum er begejstrede for årets sommerrevy

27. maj 2018 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Rigtigt mange mennesker havde tænkt, om dette års Sønderborg Sommer Revy ville blive god, når Leif Maibom ikke længere stod på scenen – og lørdag aften blev enhver bekymring gjort til skamme af et fantastisk revyhold, hvor holdet lerverede en sommerrevy med adskillige virkeligt gode numre, et glimrende tempo og også flotte præstationer.

Rigtigt mange fremhævede Lone Rødbroe, der for alvor brænder igennem i et musiknummer – og lige så mange bemærkede den nye mand på holdet, Bjarne Antonisen, der flere gange havde en mimik som Dirh Passer havde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Revyen – Før var vi alle i samme båd – kommer godt rundt i regeringens totale mangel på resultater, udflytningen af arbejdspladser, dansktopsange, Kim Jung Un, Asserballe og rigtigt meget mere.

Og et højdepunkt var, da Thorleifs kone, Ragnhild-Margrethe kom på scenen og kom med flere bemærkninger om sit syn på ægteskabet med den skønne mand.

Det siger publikum

SønderborgNYT har spurgt en lille buket af premieregæsterne, hvad de synes om revyen.

“Det er fantastiske kostumer, flotte farver og dejligt hurtige skift mellem numrene”, siger Tage Frandsen, der tidligere lavede parykker til holdet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Byrådsmedlem Aase Nyegaard og hendes mand kalder revyen fantastisk:

“Vi havde høje forventninger og de er til fulde blevet indfriet”, siger parret.

A. P. Hansen var også premieregæst.

“Og jeg synes, det var en rigtig god revy med et godt tempo. Ideerne til numrene var virkeligt gode – og de alle præsterede godt – og Lone Rødbroe brændte virkeligt igennem”, siger A. P. Hansen til SønderborgNYT.

Kim Nørballe fra Augustiana følte sig godt underholdt:

“Nummeret om udflytningen af Sprognævnet til Bogense var særligt godt og dejligt at høre syngende fysnk”, siger Kim Nørballe. Og der blev talt fysnk i nummeret, hvor Lasse og Matihilde også kom på scenen og sang – og Mathilde lagde alle kræfter i violinen.

Artiklen fortsætter under annoncen

En anderledes revy

“Det er en ret god revy. Dejlig frisk og ind imellem lidt fræk i det”, siger Lena Krag Schmidt.

“Lone Rødbroe strålede virkelig og Bjarne Antonisen gjorde det rigtigt godt”, siger hun.

“Det var en anderledes revy”.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

 

18. juli 2024 Augustenborg, Samfund

Bosted har fået bugt med magt og tvang

18. juli 2024 Augustenborg

På det socialpsykiatriske botilbud, Hertughaven, i Augustenborg var op mod ti tvangsindlæggelser hver måned, et højt antal magtanvendelser og konflikter – nu er magt og tvang er minimeret, høj faglighed og beboerinddragelse er i fokus – og den regionale psykiatri er en vigtig samarbejdspartner i hverdagen, skriver Socialpædagogerne. ”Vi har sat ind på flere parametre. […]

Læs mere...