Publikum overgav sig til de unges musical

22. januar 2016 Kultur

Fredag eftermiddag var der endnu en gang udsolgt til forestillingen “Overgi’r mig langsomt til…” i Sønderborghus.

Musicalen er et samarbejde mellem en masse elever fra Dybbølskolen, Musikskolen, Sønderjysk Pigekor og Als Performance Akademi – og du kan nå at se forestillingerne lørdag.IMG_7131

Artiklen fortsætter under annoncen

De unges liv foregår på de sociale medier. Det er på dem, man deler sine tanker i det specielle kodesprog, hvor forkortelser er et must for enhver, der skal være hot. Og Facebook plus andre netværk tager jo tid og fylder så meget, at det kniber med at mødes med mennesker ude i det virkelige liv.

Det er ikke ualmindeligt man mødes og er fælles om at sidde og passe sin Facebook… følge med i vennernes op- og nedture. Sikre sig en masse “likes”.

På scenen prøver de unge at mødes ansigt til ansigt og snakke direkte til hinanden. Og det er unægteligt sværere at rumme virkeligheden end livet på Facebook.

billede

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. maj 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg-virksomheden Niko gør klar til grønne investeringer

16. maj 2021 Erhverv

Niko, der leverer produkter som bidrager til reducering af CO2-udledning fra boliger og virksomheder gennem blandt andet styring af lysforbruget, sætter nu ekstra fokus på Nikos egen CO2-udledning og har nu igangsat arbejdet med at finde mulige CO2-reduktioner og grønne investeringsmuligheder. “Vi har tidligere optimeret vores forbrug for at spare på vores CO2-udledning, men tiden […]

Læs mere...