Rådgivende ingeniørfirma Esbensen fik Kina-kontrakt

29. januar 2015 Erhverv

Torben Esbensen har netop underskrevet kontrakten i Haiyan. Det skete i forbindelse med, at en delegation fra Sønderborg har været i Haiyan med henblik på at udvirke flere samarbejdsaftaler.

Torben Esbesen skriver kontrakten under.

Torben Esbesen skriver kontrakten under.

Artiklen fortsætter under annoncen

-“Området, vi skal rådgive om i forhold til bæredygtigt byggeri og designguide, svarer i areal til havneprojektet i Sønderborg og skal ligesom havneprojektet i Sønderborg være CO2-neutralt og rådgivningsarbejdet skal efter planen finde sted til sommer”, siger Torben Esbensen i en pressemeddelelse.

Området ligger midt i Haiyan, som er en by med omkring en mio. indbyggere. I området ligger i forvejen Zero Carbon House, som Torben Esbensen er rådgiver på, og yderligere tre huse, som skal energirenoveres.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Målet er at gøre området til et udstillingsvindue for gode danske energiløsninger, og vi håber, at en række danske firmaer vil synes, at de her kan finde de helt rette rammer for deres etablering i Kina”, siger Torben Esbensen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. september 2023 Politik, Sønderborg

Hvor er Sønderborg Kommunes handicappolitiske visioner?

28. september 2023 Politik

Handicapbevægelse i Sønderborg inviterer til møde om visioner for handicapbevægelsen i Sønderborg. Mødet skal foregå i MultiKulturhuset sal den 23. oktober fra klokken 19 ”Vi er naturligvis interesseret i at høre om tankerne bag besparelserne, om prioriteringerne som vores politikere gør, om kommunens henvendelse til KL og regeringen, ja om alle de tiltag og initiativer, […]

Læs mere...