Rådgivende ingeniørfirma Esbensen fik Kina-kontrakt

29. januar 2015 Erhverv

Torben Esbensen har netop underskrevet kontrakten i Haiyan. Det skete i forbindelse med, at en delegation fra Sønderborg har været i Haiyan med henblik på at udvirke flere samarbejdsaftaler.

Torben Esbesen skriver kontrakten under.

Torben Esbesen skriver kontrakten under.

Artiklen fortsætter under annoncen

-“Området, vi skal rådgive om i forhold til bæredygtigt byggeri og designguide, svarer i areal til havneprojektet i Sønderborg og skal ligesom havneprojektet i Sønderborg være CO2-neutralt og rådgivningsarbejdet skal efter planen finde sted til sommer”, siger Torben Esbensen i en pressemeddelelse.

Området ligger midt i Haiyan, som er en by med omkring en mio. indbyggere. I området ligger i forvejen Zero Carbon House, som Torben Esbensen er rådgiver på, og yderligere tre huse, som skal energirenoveres.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Målet er at gøre området til et udstillingsvindue for gode danske energiløsninger, og vi håber, at en række danske firmaer vil synes, at de her kan finde de helt rette rammer for deres etablering i Kina”, siger Torben Esbensen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. januar 2022 Gråsten, Uddannelse

Gråsten Landbrugsskole fejrede 19 nyuddannede produktionsledere

28. januar 2022 Gråsten

Forleden blev der holdt dimissionsfest for de 19 nyuddannede produktionsledere på Gråsten Landbrugsskole, skriver landbrugsskolen i en pressemeddelelse. Skolen har været meget begejstret for holdet, som startede på skolen i august sidste år. Lærer Inger Schultz sagde bl.a. i hendes tale til produktionslederne: ”Vi er i lærerstaben fulde af beundring over, at I som hold […]

Læs mere...