Ragnar Gardarsson er ny formand for Nye Borgerlige

3. juli 2020 Politik

Nye Borgerlige i Sønderborg kredsen har foretaget et formandsskifte på årets ordinære generalforsamling, som blev holdt på Fjordhotellet i Augustenborg.

Afgående formand Bo Kleis Christensen videregiver roret til Nye Borgerliges nye kaptajn for Sønderborg
lokalforening, Ragnar Gardarsson som blev enstemmigt valgt.

Bo Kleis Christensen træder ned for at hellige sig politikken, og vil i fremtiden fungere som lokalforeningens næstformand, skriver Nye Borgerlige i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ragnar Gardarsson har de seneste tre år været næstformand for lokalforeningen, og var med til at stifte den, så han er ikke nogen uerfaren herre udi lokalforeningsarbejdet. Ragnar Gardarsson er 54 år, og bor i Kirke Hørup, men som navnet klinger kommer han oprindeligt fra Island.

Ragnar Gardarsson har en Master i politisk teori fra London School of Economics and Political Science.

Ragnar Gardarsson agter at fortsætte partiets nationalkonservative linje for lokalforeningen, og ser frem til det tætte samarbejde med lokalforeningens kommende folketingskandidat og spidskandidat til

Artiklen fortsætter under annoncen

kommunalvalget 2021.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. oktober 2021 KV21, Sønderborg, Debat

KV21 – Debat: Klimaomstilling skal tænkes ind i kommunalplanerne

21. oktober 2021 KV21

Spidskandidat Jesper Esbensen, Konservative, skriver:  Sønderborg Kommunes fremtidige CO2-neutrale energisystem og omstillingen til det kræver en strategisk og langsigtet planlægning. Langsigtet fordi vi gerne skal være i stand til at slide de eksisterende anlæg op og så være klar med de nye, så omkostningerne ved omstillingen bliver mindst mulige. Strategisk fordi der er nogle fysiske […]

Læs mere...