Rasmus Madsen fortæller om et liv med ADHD og mange bolde i luften

17. august 2019 Sønderborg

ADHD-foreningen i Sønderborg inviterer til foredrag med Rasmus Madsen, der er 18 år, har ADHD og har startet og arrangeret en klimafestival, stået i spidsen for lokale demoer og er en fantastisk ung mand, der ikke nøjes med at snakke. Han handler, skriver AHDH-foreningen.

Rasmus Madsen fortæller sin historie i Frivillighedens Hus den 5. september klokken 19.

“Udover at være klimaaktivist og kæmpeoptimist, har jeg også ADHD. Det har bragt mig mange problemer, og bragt mig i tvivl om det hele utallige gange”, siger Rasmus Madsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Men nu bruger jeg det til noget godt”.

Hvis du har lyst til at høre en succeshistorie, lære at arrangere din egen festival, få netværk, være tosset som Rasmus Madsen eller bare at leve livet, så lad kom og hør Rasmus Madsen fortælle sin historie.

Billetter kan købes i indgangen for 20 kroner og medlemmer af ADHD kommer gratis ind.

Tilmelding på mail: soenderborg@adhd.dk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Kultur, Sønderborg

Historisk Festival kredser om hertugerne

7. oktober 2022 Kultur

Sønderborg Slot danner i efterårsferien rammen om en helt særlig tidsrejse, når vi tirsdag den 18. oktober 2022 inviterer alle til en historisk festival i hertugens fodspor, skriver slottets ledelse. I centrum for dagen står både Sønderborg Slots forhenværende slotsherre hertug Hans den Yngre, hertug af Slesvig-Holsten-Sønderborg samt hans 23 børn og Louise Auguste, hertuginde […]

Læs mere...