Red Barnet fik 25.000 kroner fra Trygfonden

20. januar 2020 Sønderborg

Mandag aften havde Red Barnet i Sønderborg generalforsamling, men inden den begyndte, så fik Red Barnets gæst, Lisbeth Oxholm fra Tryghedsgruppen, ordet:

“I har søgt penge fra TrygFonden til jeres Familieklub, så den også i 2020 kan give gode oplevelser til sårbare familier og TrygFonden vil give Jer 25.000 kroner, så I kan arbejde videre”, sagde Lisbeth Oxholm.

“TrygFonden arbejder for sundhed, sikkerhed og trivsel – og vi mener, at alle har ret til en plads i fællesskabet. Også mennesker i sårbare situationer. Og meget gerne forebyggende – for det har kommunerne ikke penge til”, sagde Lisbeth Oxholm til Red Barnets generalforsamling i Frivillighedens Hus..

Artiklen fortsætter under annoncen

“Så alt det, som I laver, det passer ind i vores mål”.

Red Barnets formand, Bente Lauritzen, takkede for pengene.

“I Red Barnet er vi afhængige af donationer og 25.000 kroner giver os mulighed for at lave rigtigt mange aktiviteter”, sagde Bente Lauritzen.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2021 112, Sønderborg

Miljøvagten holder øje med spildt mælk

7. december 2021 112

Tirsdag eftermiddag har der været et uheld med mælk hos en virksomhed på Ellegaardvej i Sønderborg. Det betyder, at cirka 1000 liter mælk er løbet i afløbet og derfra videre til Ulkebøldam. Det betyder, at Ulkebøldam kan få en smule misfarvning i de kommende dage. Lige nu kan man se misfarvning af vandet i gl. […]

Læs mere...