Red Barnet gav børnetegninger som tak til EDC Poul Erik Bech

20. november 2019 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Onsdag formiddag besøgte formanden for Red Barnet i Sønderborg, Bente Lauritzen, EDC Poul Erik Bech sammen med foreningskollegaen Else Andersen. Formålet var at overrække tegninger, som børn fra Red Barnet har lavet efter, de var på sommertur i Ribe.

“Vi vil gerne sige mange tak for jeres sponsorat og det er en fornøjelse at kunne give Jer børnenes tegninger fra vores tur til Ribe”, sagde Bente Lauritzen til Michael Gregers Hansen, som er partner i erhvervsmæglerfirmaet.

“Her i firmaet er der en fond og den bruger vi på at hjælpe især udsatte og det er jo rigtigt dejligt at høre, at I har haft en god oplevelse sammen med de familier, som I havde med på turen”, sagde Michael Gregers Hansen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Nogle af børnene var ude og ro og det var en god oplevelse for dem. Børnene fik også set på byens vandstandsmåler, der viser, hvor højt vandet har stået og så var vi selvfølgelig også på besøg i blandt andet domkirken”, sagde Bente Lauritzen.

Vandrehjem i Odense

En anden gruppe fra Red Barnet i Sønderborg var en tur i Odense, hvor basen var vandrehjemmet og for den gruppe var det vigtige, at de var sammen. Der var sevfølgelig ture rundt i byen. Blandt andet i Zoologisk Have”, sagde Else Andersen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg kan høre, der er rigtigt mange, der har været på tur og har fået gode oplevelser, Jeg er vildt stolt over, at vi er en del af det”, sagde Michael Gregers Hansen og fortsatte:

“Det har været en øjenåbner for os at opdage, hvor mange frivillige, der gør en stor indsats for at hjælpe andre”.

Vil du være frivillig i Red Barnet

Han spurgte derefter, om der ikke altid mangler frivillige til de mange opgaver, der er hos Red Barnet.

“Og vi mangler bestemt frivillige, fordi der er mange aktiviteter, som vi gerne vil have i gang”, sagde foreningsformand Bente Lauritzen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som frivillig i Red Barnet Sønderborg får du en fantastisk mulighed for at gøre en forskel for udsatte børn i dit lokalområde. Du får mulighed for at deltage i en lang række aktiviteter, som hjælper børn og deres familier.

Vil du vide mere, kan du kontakte Bente Lauritzen på telefon 2684 9957 eller mail: [email protected]

Læs mere HER på LINKET

Artiklen fortsætter under annoncen

 

24. maj 2024 Samfund, Sønderborg

Kør med bus til og fra valgstedet for bare fem kroner

24. maj 2024 Samfund

Lommesmerter skal ikke holde nogen fra at stemme, mener Sydtrafik. Derfor tilbyder trafikselskabet traditionen tro, at du kan købe en billig helligdagsbillet til at køre med bussen på valgdagen den 9. juni i din kommune, så du kan komme ned og stemme. Det skriver Sydtrafik i en pressemeddelelse. Billetten koster fem kroner og giver adgang […]

Læs mere...