Red Barnet julehyggede i Frivillighedens Hus

30. november 2019 Sønderborg

Frivillige fra Red Barnets familieoplevelsesklub havde lørdag en juleafslutning med leg, juleklipning, chokolade, og dekorationer i Frivillighedens hus i Sønderborg, hvor 11 familier med 21 børn samt fem frivillige havde en sjov og god optakt til den kommende juleperiode.

Der blev leget, sunget, klippet og klistret og flere børn prøvede at lave hjemmelavet julekonfekt og grandekorationer til stor fornøjelse for dem alle, skriver Red Barnet.

Sidst på eftermiddagen blev dagen afsluttet med varm kakao, æbelskiver, clementiner og pebernødder og alle børnene tog godt for sig af de mange godter, der var stillet frem på bordene. Sent på eftermiddagen drog børn og familierne mætte, trætte og en god oplevelse rigere hjem.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Nordborg, Frivillige

Nordborg Golfklub lægger græs til Knæk Cancer-golf

22. maj 2022 Nordborg

Søndag bliver der spillet Knæk Cancer-golf på golfbanen i Nordborg og det er Axel Nielsen og Brian Jørgensen, der har sat scenen og sikret et væld af flotte sponsorpræmier til den auktion, der følger i kølvandet på turen rundt til de 18 huller. Som et lille krydderi på dagen, så var tidligere træner for SønderjyskEs […]

Læs mere...