Regionsrådet: Alle stillinger skal slåes op

17. november 2015 Erhverv

Politikerne i Region Syddanmark er igen hårde ved deres egen region i endnu en sag, der handler om ansættelsen af en person, der har været tæt på den nu forhenværende sundhedsdirektør, Jens Elkjær. Denne gang er det regionens øverste direktør, Jane Kraglund, der er involveret. Gruppeformand for Dansk Folkeparti mener, at sagen lugter af jobcenterkammerateri og nepotisme. Elkjær selv er blevet bedt om at lave en redegørelse, skriver Fyens Stiftstidende

Artiklen fortsætter under annoncen

Jane Kraglund er i dag ansat som regionsdirektør og skal i den rolle rydde op i alle de sager, der har præget medierne i den seneste tid og som senest har medført, at hendes kortmakker gennem mere end 20 år har forladt sin stilling som sundhedsdirektør.

Men nu bliver Jane Kraglund selv involveret i en sag, som møder hård kritik fra flere politikere i regionsrådet, efter at Fyens Stiftstidende i lørdags kunne skrive, at hun i 2009 blev ansat af Jens Elkjær uden at stillingen som ny OUH-direktør blev slået op.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborgensere behøves ikke kigge helt op til regionens hovedkvarter eller til Fyn for at opleve, at det offentlige “glemmer” at opslå de ledige stillinger, der besættes.

Det sker også i Sønderborg Kommune.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk