Rejsegilde for nyt Siemens domicil i Sønderborg

29. oktober 2014 Erhverv

Pressemeddelelse:

Byggeriet af det nye hovedsæde for Siemens A/S Flow Instruments ved Ragebøl ligger inden for tidsplanen og forventes at stå klar i sommeren 2015. Onsdag blev der holdt rejsegilde.

Siden første spadestik i marts måned har investor og entreprenør KPC Byg A/S samt samarbejdspartnere arbejdet på højtryk på at opføre den nye produktions- og administrationsbygning for Siemens A/S Flow Instruments.

Nielsen Anders Bladt, projektleder, Siemens Flow Instruments, Ingolf Müller, adm. direktør, Siemens Flow Instruments Saskia Theelen, finansdirektør, Siemens Flow Instruments, Erik Lauritzen, borgmester Sønderborg kommune Kurt Poulsen, adm.

Artiklen fortsætter under annoncen

[adrotate group="187"]
[adrotate group="188"]

direktør KPC A/S ” width=”300″ height=”199″ /> Fra venstre: Mogens Kornbo, direktør, Siemens Real Estate,
Dan, murer, Johan C. Nielsen,
Anders Bladt, projektleder, Siemens Flow Instruments,
Ingolf Müller, adm.

Artiklen fortsætter under annoncen

[adrotate group="187"]
[adrotate group="188"]

direktør, Siemens Flow Instruments
Saskia Theelen, finansdirektør, Siemens Flow Instruments,
Erik Lauritzen, borgmester Sønderborg kommune
Kurt Poulsen, adm. direktør KPC A/S

Vi glæder os meget over fremdriften i byggeriet og kan næsten ikke afvente at flytte ind i de nye faciliteter til sommer, siger adm.

Artiklen fortsætter under annoncen

direktør Ingolf Müller på vegne af sine 180 medarbejdere fra i alt 20 lande, der indtil videre har til huse i industriparken i Nordborg.

Med den skræddersyede nybygning og dens gode beliggenhed tæt på Sønderborgmotorvejens afkørsel 10 er virksomheden sikker på at fortsætte sin markante vækst og styrke sit gode samarbejde i nærområdet – blandt andet med Syddansk Universitet og medlemmerne i ”Mechatronic Cluster Denmark”.

I det nye domicil vil mere end halvdelen af det samlede areal på i alt 7.600 m2 blive brugt til et af verdens mest moderne produktionsanlæg for flowmålere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi er stolte af, at vi ikke kun udvikler og markedsfører, men også producerer højteknologiske flowmålere til verdensmarkedet her i området, understreger Ingolf Müller. Virksomheden har derudover produktion i Dalian (Kina), Haguenau (Frankrig) og Springhouse (USA) såvel som en udviklingsafdeling i New York.

Onsdag havde man inviteret håndværkere, investor, medarbejdere og samarbejdspartnere til rejsegilde..

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 Samfund, Sønderborg

Søg penge og forskøn lokalområderne

16. april 2021 Samfund

Partierne bag Byrådets budgetaftale for 2020-2023 har afsat 100.000 kr. om året i en pulje, så borgere og foreninger kan søge om tilskud fra til forskellige drifts- og vedligeholdelsesprojekter. Foirdi der på grund af Corona-epidemien Cikke blev delt penge ud fra puljen sidste år, så er der i år 200.000 kr. at søge om. ”Vi […]

Læs mere...