Rejsegilde for nyt Siemens domicil i Sønderborg

29. oktober 2014 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Pressemeddelelse:

Byggeriet af det nye hovedsæde for Siemens A/S Flow Instruments ved Ragebøl ligger inden for tidsplanen og forventes at stå klar i sommeren 2015. Onsdag blev der holdt rejsegilde.

Siden første spadestik i marts måned har investor og entreprenør KPC Byg A/S samt samarbejdspartnere arbejdet på højtryk på at opføre den nye produktions- og administrationsbygning for Siemens A/S Flow Instruments.

Fra venstre: Mogens Kornbo, direktør, Siemens Real Estate, Dan, murer, Johan C. Nielsen Anders Bladt, projektleder, Siemens Flow Instruments, Ingolf Müller, adm. direktør, Siemens Flow Instruments Saskia Theelen, finansdirektør, Siemens Flow Instruments, Erik Lauritzen, borgmester Sønderborg kommune Kurt Poulsen, adm. direktør KPC A/S

Fra venstre: Mogens Kornbo, direktør, Siemens Real Estate,
Dan, murer, Johan C. Nielsen,
Anders Bladt, projektleder, Siemens Flow Instruments,
Ingolf Müller, adm. direktør, Siemens Flow Instruments
Saskia Theelen, finansdirektør, Siemens Flow Instruments,
Erik Lauritzen, borgmester Sønderborg kommune
Kurt Poulsen, adm. direktør KPC A/S

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi glæder os meget over fremdriften i byggeriet og kan næsten ikke afvente at flytte ind i de nye faciliteter til sommer, siger adm. direktør Ingolf Müller på vegne af sine 180 medarbejdere fra i alt 20 lande, der indtil videre har til huse i industriparken i Nordborg.

Med den skræddersyede nybygning og dens gode beliggenhed tæt på Sønderborgmotorvejens afkørsel 10 er virksomheden sikker på at fortsætte sin markante vækst og styrke sit gode samarbejde i nærområdet – blandt andet med Syddansk Universitet og medlemmerne i ”Mechatronic Cluster Denmark”.

Artiklen fortsætter under annoncen

I det nye domicil vil mere end halvdelen af det samlede areal på i alt 7.600 m2 blive brugt til et af verdens mest moderne produktionsanlæg for flowmålere. Vi er stolte af, at vi ikke kun udvikler og markedsfører, men også producerer højteknologiske flowmålere til verdensmarkedet her i området, understreger Ingolf Müller. Virksomheden har derudover produktion i Dalian (Kina), Haguenau (Frankrig) og Springhouse (USA) såvel som en udviklingsafdeling i New York.

Onsdag havde man inviteret håndværkere, investor, medarbejdere og samarbejdspartnere til rejsegilde.