Rejsegilde i Nordborg Roklub

14. februar 2018 Kultur

Nordborg Roklub kan torsdag kl. 19 – efter mange års tilløb – endelig holde rejsegilde på en længe ventet CO2-venlig og fremtidssikker ombygning.

Halvdelen af overbygningen skal i fremtiden danne bedre rammer om den indendørs vintertræning, hvor rospinningen bl.a. er et stort hit med gode muligheder for andre varierende træningsmuligheder, skriver Nordborg Roklub i en pressemeddelelse.

Den sidste halvdel skal bruges til alle de sociale og uddannelsesmæssige aktiviteter, og bare for at nyde udsigten, og se at bølgerne slår ind over molen. Samlet set får vi bedre muligheder når vi har besøg af andre klubber og foreninger og virksomheder, samt også giver os bedre rammer for vores samarbejde med de lokale skoler om skoleroning og den tilhørende undervisning undervisning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Politik, Sønderborg

Udviklingen af Rønhaveplads lægges i mølposen for en tid

10. august 2022 Politik

Tirsdag var udviklingen af Rønhaveplads på bordet i Teknik-, By- og Boligudvalget, hvor projektet blev sat i bero på grund af pengemangel. “Venstre ser stadig et stort potentiale i at udvikle Rønhaveplads til en oase i byen med legeplads, udeservering o.s.v., og samtidig også som en del af korridoren fra havnen til den øverste del […]

Læs mere...