Rengøringsudbud: Sociale klausuler skal beskrives nøje

19. august 2020 Politik

For tid tilbage bestemte Byrådet, at den kommunale rengøring skal sendes i udbud.

“Udbudsmaterialet var sådan set klar til at blive sendt ud, men på Økonomiudvalgsmødet blev vi enige om, at det skal skærpes i materalet, at de virksomheder, der byder på opgaven, skal beskrive nøje, hvordan de vil sikre, at en del af medarbejderne kan være flexjobbere og personer i jobtræning og praktik”, siger borgmester Erik Lauritzen. Han fortæller videre, at kommunen vil komme med et såkaldt kontrolbud og det skal formuleres på præcis samme måde som eksterne bud skal.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Beskrives de sociale klausuler ikke, så ses der bort fra ansøgninger”, siger borgmesteren.

I forbindelse med vedtagelsen af at udlicitere dele af rengøringen af de kommunale bygninger, sagde Stephan Kleinschmidt fra Slesvigsk parti:

“Dele af rengøringen i de kommunal bygninger bliver udliciteret – og det bliver i den jyske del af kommunen – så vi kan se, hvordan det virker”, sagde Stephan Kleinschmidt fra Slesvigsk Parti.

Hvis udliciteringen bliver en succes, så kan den eventuelt bredes ud.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. oktober 2021 Sport, Sønderborg

Sønderborg Billard Club fylder 40 år

18. oktober 2021 Sport

Den 31. oktober kan medlemmerne i Sønderborg Billard Club fejrer klubbens 40 års fødselsdag og det gør de med en klubturnering og en efterfølgende frokost med en enkelt pilsner og en snaps. “Der bliver spillet billard ved klubbens fire borde i lokalet på AGS hver formiddag mellem 9 og 12. Og er der nogen, som […]

Læs mere...