Ristorante Fratelli kom med gratis pizzaer

5. oktober 2023 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Onsdag aften leverede Ristorante Fratelli gratis pizzaer til beboere og de frivillige, som var på vagt på Sønderborg Kvinde- og Krisecenter – og det gjorde de på opfordring fra Kvindekomiteen, som mest er kendt for at stå bag Kvindedagen, der finder sted hvert år den 8. marts.

“Det vakte stor glæde for krisecentrets beboere og gav hyggelige snakke og sammenhold omkring aftensmaden,  så man må sige, at en sådan gestus løfter stemningen i en anderledes hverdag på Krisecentret. Vi siger tak til Fratelli og til Kvindekomiteen”, siger centerleder Maybritt Kay Hinrichsen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Når vi ikke er optaget af at arrangere Kvindedagen, så gør vi en del for at finde virksomheder, restauranter og forretninger, der vil donere til velgørenhed. Og vi synes, det er flot, at Fratelli kommer med pizzaer til kvinder, som er i en kritisk situation”, siger komité-medlem Azra M. Hadzimahovic til SønderborgNYT.

“Jeg vil gerne opfordre andre virksomheder, restauranter og forretninger til at give lidt til velgørenhed, for når vi er mange, som gør det, så betyder det, vi kan gøre en stor forskel for de mennesker, der i en periode har brug for hjælp”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kvindekomiteen hjælper gerne glade givere med at finde modtagere – man kan skrive til dem på Facebook-siden Kvindedagen i Sønderborg.

20. juni 2024 Sport, Sønderborg

11-årige Mads Kraft skal køre med i DM

20. juni 2024 Sport

Den 11-årige Mads Kraft fra Ulkebøl skal i weekenden deltage i DM i gokart, der i år bliver akørt i Ikast, han stiller op i klassen Rotax mini, aldersklassen 10-15 år. Det er et arrangement, hvor der køres både lørdag og søndag, så det bliver en hård weekend. Mads Kraft laver da også fysisk træning […]

Læs mere...