Revy: Musikerne skal ind på den rette hylde

30. april 2019 Kultur

Det bliver helt anderledes for musikerne, når de snart skal spille i Sønderborg Sommer Revy, hvor de bogstaveligt talt skal spille sig ud af boksen.

“Vi er i gang med at lave pladserne til musikken – og de skal sidde i nogle ‘bokse’, som er lidt udfordrende at lave”, siger scenograf Klaus Kristensen. Udfordringen er, at lyden fra instrumenterne skal være helt i top.

“Vi har sat reglerne, for hvordan man laver den slags, ud af spil – og jeg er sikker på, det bliver det godt”, siger Klaus Kristensen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Klaus Kristensen har frem til fredag, hvor han, Lars Rødbroe og Hans Henrik Salomonsen har scenen for sig selv.

Dog med det lille plus, at Brian Johansen, som laver lys, kommer og går efter behov.

“Når skuespillerne kommer, så skal de jo øve og vi rykker i kælderen, hvor vi skal lave rekvisitter”, siger Klaus Kristensen.

Han fortæller videre, at scenografien bliver ganske enkel.

“Vi kan jo lave rigtigt meget ved hjælp af lys”, siger han.

De to andre

Lars Rødbroe er revyens produktionsleder og når revyen begynder på forestillinger med publikum på, så skifter han titel til scenemester. Kort beskrevet, så er han en slags blæksprutte.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Hans Henrik Salomonsen er en af mine gamle skolekammeratet, der i årevis har taget fri fra sit arbejde for hjælpe til med Sønderborg Sommer Revy”, siger Leif Maibo og tilføjer, at Jeanne Boel og Klaus Kristensen vil kunne få endnu mere glæde af Hans Henrik Salomonsen.

“Han stopper snart sit arbejdsliv og så får han endnu mere tid”, siger Leif Maibom.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2021 Politik, Sønderborg

1. behandling: Byrådets partier er enige om at ændre på forvaltningerne

1. december 2021 Politik

Siden kommunalvalget har de nyvalgte politikere haft flere forhandlinger, fordi de vil undersøge muligheden for at lave en flertalsgruppe, hvor alle partier med – og en del af den proces er at blive enige om den politik, der skal føres. Forhandlingerne betyder, at der skal ændres i kommunens Styrelsesvedtægter og den proces tog det sidden […]

Læs mere...