Revyteksterne er på plads – og nu øves der på fuld tryk

21. april 2015 Kultur

Revydirektør Leif Maibom har i år valgt Per Pallesen til at sidde i førersædet som instruktør.

” width=”256″ height=”300″ /> Leif og Johnna Maibom er kendt for at passe rigtigt godt på deres ansatte i revyen.

Det er første gang, de to arbejder tæt sammen, men Per Pallesen har de seneste år været en flittig gæst i revyen, og han er vild med den stil, der er valgt i det sønderjyske. Og også revyholdet får roser fra Per Pallesen:revy2

“Det er bare et så erfarent revyhold”, siger Pallesen i en pressemeddelelse.

“De har jo alle en alenlang liste over revyer, de har medvirket i. Enten som skuespiller, forfatter eller instruktør.  Og så har de jo bare høstet så mange priser, så vi kan præsentere: 2  x ‘Årets Revyforfatter’ – 2  x ‘Årets Revykunstner – 1 x ‘Årets Revykomponist’ – 1 x  ‘Årets Æreskunstner’ – 1 x ‘Årets Kvindelige Revykunstner’. Og sommerrevyen har jo også været kåret som ‘Årets Revy’.

Vi ku´ faktisk lave en quiz om, hvem der har høstet hvilke priser.

Tekstudvalget har valgt 30 tekster ud, og dem er holdet nu i gang med. I første omgang i lejede prøvelokaler i København, og fra den 4. maj går det så løs på teatret i Sønderborg.revy1

“Vi har virkelig et helt fantastisk godt materiale at arbejde med, fortsætter Pallesen.

“Der er masser af humor, skæve grin, braldrende latternumre og skarpe politiske budskaber plus et par mere eftertænksomme numre. En rigtig skøn buket af revyemner.

De lokale bestiller sidst

Og igen i år har forsalget været godt, så revydirektør Leif Maibom kan glæde sig over, at der er solgt over 13.000 billetter, hvilket er mere end 63% af de 20.500 billetter der er sat til salg.

Det er – som sædvanligt – gæster udefra, der er bestiller først, mens gæster fra nærområdet er mere tilbøjelige til at vente til sidste øjeblik.

Johnna Maibom, Anne Andresen og Lene Ebbesen er langt inde i deres revy-sæson.

Johnna Maibom, Anne Andresen og Lene Ebbesen er langt inde i deres revy-sæson.

“Og i de fleste tilfælde er det jo heller ikke noget problem, siger Leif Maibom.

“Men der er jo da allerede mange dage der er udsolgte – eller ret tæt på udsolgt, så derfor vil nogle jo nok opleve, at de måske ikke lige kan få den dag, de helst vil. Det er, som om gæster fra nærområdet ikke er helt opmærksomme på, at vi faktisk starter billetsalget i oktober.Altså 3/4 år før revyen har premiere”.

Der er premiere den 30.5 efter 3 forpremierer, der allerede er udsolgte.

Det er premieren naturligvis også.

Og på Hotel Comwell glæder alle sig over de mange bestillinger på værelser og spisninger.

Billetsalget har åbent tirsdag-fredag mellem kl. 11,00 og 15,00 på tlf. 74 42 87 02.

Mailbestilling kan forgå døgnet rundt – direkte online fra revyens hjemmeside:sommerrevy.dk – eller på billet@sommerrevy.dk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk