Richardt Nielsen og Sønderborgtalenter spiller koncert

31. august 2017 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Igennem 20 år har Richardt rejst rundt i Europa og spillet koncerter med mange forskellige musikere i lande som Island, Finland, Wales, Portugal, Frankrig, Tyskland, Estland, Litauen, Polen Bulgarien, England, Sverige og Norge.

”At spille mine sange med så mange forskellige musikere og kulturer har lært mig hvor vigtigt det er at lytte til andre, samt skabe et inspirerende kreativt rum hvor alle kan være”, siger Richardt Nielsen i en pressemeddelelse.

Hans sange har været udsat for alt fra klassisk til hård rock – men altid med respekt for sangenes sjæl og energi.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den 16. september kl. 20.00 kan du opleve Richardt & Friends.

Richardt Nielsen.

En aften hvor Richardt Nielsen har inviteret lokale og nationale kunstnere på scenen for sammen med dem at fremføre sine dejlige sange.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det har været en vild rejse at arbejde med hver eneste af disse super dygtige og professionelle kunstnere” siger Richardt Nielsen.

Steffen Staugaard: En garvet Sønderborgmusiker, der har sat sit præg på amatørscenen i Sønderborg gennem flere årtier. Keyboard, piano, trommer og komposition er hans kendetegn. Både som solomusiker og i mange bandsammenhænge har man ofte stødt på ham. Der er første gang, han optræder med Richardt Nielsen – men de har kendt hinanden siden de unge dage på Sønderborghus.

Artiklen fortsætter under annoncen

Steffan Graup

Steffan Grarup Jensen har i sit musikalske virke spillet i adskillige konstellationer.

Han har gået på MGK i Sønderborg og studerer nu på Esbjerg Musikkonservatorie. Steffan er en ihærdig entreprenør som prøver at undgå at låse sig fast i en bestemt retning eller stilart. Han har spillet i Noodles i otte år og ses i alle mulige jazzsammenhænge på højt plan.

Steffan Grarup har optrådt i hele Danmark med stjerner som Martin Brygmann, Thomas Buttenschøn, Poul Dissing, Sebastian og Christoffer Find.

Artiklen fortsætter under annoncen

Cristina Ana

Cristina Ana er kendt i Sønderborg og Europa for sin indlevelse i fine måde at arbejde med musikken.

Hun er professionel sanger/operasangerinde og har ledet mange professionelle kor i Sønderborg.

Hun er helt i toppen af Sønderborgs talent og har således også været leder af MGK i Sønderborg mange år.

Richardt Nielsen og Cristina Ana har spillet sammen de seneste tre år, hvor de har et spændende og inspirerende samarbejde.

Guitarist med stort G

Artiklen fortsætter under annoncen

Lars Weiss er guitarist med stort G.

Han opleves også utallige gange på sin smukke slide guitar og man aldrig i tvivl, når det er Lars der spiller. Richardt Nielsen og Lars Weiss er begge autodidakte kunstnere, hvilket giver dem et spændende møde i improvisationen og spontaniteten.

Lars Weiss har spillet i utallige konstellationer og kendes bla. fra bandet Loud Lovers i Sønderborg.

Rutineret trompetspiller

Carsten Lauridsen er trompetist og har spillet med et stort antal orkestre samt medvirket ved utallige pladeindspilninger i forskellige genrer. De seneste fem år har været fokuseret på jazzen og meditativ musik, hvor nærværet er det vigtige.

Richardt Nielsen har mødt Carsten Lauridsen på musikstævne på Engelsholm Slot.

Musiker-døtre

Korsangerne er to helt unge piger på 15 år – Richardt Nielsens datter, Jessica Marie Nielsen, som vandt 2. pladsen i MGP 2016 og Steffen Staugaards datter, Isabella Kjær Staugaard, som også synger og optræder.

Niels og Mona Damkjær er musikere, skuespillere, dukkemagere og instruktører. Mange års meget inspirerende samarbejde bringer også Richardt Nielsen og dem på scenen sammen i en meget speciel og spændende konstellation.

En aften hvor alt kan ske.

Og der er mange flere overraskelser og skønne, rørende oplevelser, der venter på publikum.

Skriver ny sang på aftenen

Bla. vil Richardt skrive en helt ny sang sammen med publikum på aftenen og den fremføres sammen med alle musikerne – first take.

”Allerede mødet med alle disse dejlige mennesker og gode snakke om livet har været så berigende – så koncerten bliver en helt unik og enestående oplevelse. Alle bliver trukket ud af deres ”komfortzone”, siger Richardt Nielsen.

Alle kompositioner er lavet af Richardt Nielsen og fremføres på skift med en eller flere gæstemusikere.

Kom og hjælpe os med at rumme denne store aften, hvor Sønderborg viser talent.

Læs mere her rich-art.dk

24. maj 2024 Samfund, Sønderborg

Kør med bus til og fra valgstedet for bare fem kroner

24. maj 2024 Samfund

Lommesmerter skal ikke holde nogen fra at stemme, mener Sydtrafik. Derfor tilbyder trafikselskabet traditionen tro, at du kan købe en billig helligdagsbillet til at køre med bussen på valgdagen den 9. juni i din kommune, så du kan komme ned og stemme. Det skriver Sydtrafik i en pressemeddelelse. Billetten koster fem kroner og giver adgang […]

Læs mere...