Rickshaw-felt rammer Sønderborg

8. september 2014 Uncategorized

Sønderborg er udpeget til værtsby og mellemstation, når foreningen ”Cykling uden alder” cykler fra Odense til Hamborg på rickshawcykler. Lokalpolitikere i Sønderborg bakker op om den gode sag og cykler deltagere en tur.

Mølleaparken gør også flittigt brug af klimarigtig transport, nemlig cykler.

Mølleaparken gør også flittigt brug af klimarigtig transport, nemlig cykler.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Cykling uden alder” er et landsdækkende projekt med Ole Krassow som initiativtager. Hans motto er, at ”alle har ret til vind i håret”, og det er for at skabe opmærksomhed omkring projektet, at turen fra Odense til Hamborg er arrangeret. Cykelholdet består af 10 rickshawcykler med hver to piloter ved styret på cyklerne og i alt 25 ældre. Holdet bliver fulgt af en følgebil og en tourbus.

Cykelholdet ankommer til Sønderborg Rådhus torsdag kl. 15 efter en tur med færgen fra Bøjden til Fynshav. Medlemmer af både sundhedsudvalget og seniorudvalget byder cykelholdet velkommen på Rådhustorvet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter velkomsten er politikere piloter og guider på en tur i byen, hvor de to rickshaws, som Mølleparkens Plejecenter har, bliver taget i brug – med lokale ældre fra plejecentret som passagerer og nogle af de frivillige som pedalartister.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. september 2023 Samfund, Sønderborg

Kong Christian Xs Bro lukkes for al trafik

22. september 2023 Samfund

Sønderborg Kommune udfører det årlige eftersyn af Kong Christian Xs Bro og i den forbindelse spærres broen for al trafik. Lukningen sker onsdag den 27. september fra klokken 22.00 til torsdag den 28. september klokken 04.00 og gælder kørende trafik samt cyklister og gående, skriver Sønderborg Kommune. Der vil blive sat busser ind mellem togstationen […]

Læs mere...