Rickshaw-felt rammer Sønderborg

8. september 2014 Uncategorized

Sønderborg er udpeget til værtsby og mellemstation, når foreningen ”Cykling uden alder” cykler fra Odense til Hamborg på rickshawcykler. Lokalpolitikere i Sønderborg bakker op om den gode sag og cykler deltagere en tur.

Mølleaparken gør også flittigt brug af klimarigtig transport, nemlig cykler.

Mølleaparken gør også flittigt brug af klimarigtig transport, nemlig cykler.

”Cykling uden alder” er et landsdækkende projekt med Ole Krassow som initiativtager. Hans motto er, at ”alle har ret til vind i håret”, og det er for at skabe opmærksomhed omkring projektet, at turen fra Odense til Hamborg er arrangeret. Cykelholdet består af 10 rickshawcykler med hver to piloter ved styret på cyklerne og i alt 25 ældre. Holdet bliver fulgt af en følgebil og en tourbus.

Cykelholdet ankommer til Sønderborg Rådhus torsdag kl. 15 efter en tur med færgen fra Bøjden til Fynshav. Medlemmer af både sundhedsudvalget og seniorudvalget byder cykelholdet velkommen på Rådhustorvet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter velkomsten er politikere piloter og guider på en tur i byen, hvor de to rickshaws, som Mølleparkens Plejecenter har, bliver taget i brug – med lokale ældre fra plejecentret som passagerer og nogle af de frivillige som pedalartister.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

182 nye Corona-smittede

21. januar 2022 COVID-19

Siden torsdag er antallet af Coronasmittede i Sønderborg Kommune steget med 182, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona ifølge Statens Serum Institut er oppe på 2157. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 46.831 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – heraf er der 44 […]

Læs mere...