Rigtigt mange billetter er solgt – så nu må revyholdet i gang

19. februar 2017 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

 

Der er et gammelt ordsprog, der siger, man ikke skal sælge skindet, før bjørnen er skudt. Men når det gælder Sønderborg Sommerrevy, så sælges der flere tusinde billetter, inden den første linie til den første revytekst er skrevet.

Jeanne Boel, liggende yderst til højre, forklarer i bedste Grethe Sønck-stil en idé til et revynummer

Artiklen fortsætter under annoncen

“Men det er helt efter planen, at vi først begynder nu”, siger revydirektør Leif Maibom til SønderborgNYT på Hotel Comwell, hvor holdet er samlet for at snakke ideer, der kan blive til numre.

Leif Maibom har samlet Jeanne Boel, Rasmus Krogsgaard, Lone Rødbroe og Jacob Morild omkring et bord, hvor kapelmester Thomas Pakula og manden, der skal sy alle kostumer, Henrik Hviid, også er med.

Blandt meget andet bliver der snakket om TV-serier.

“Vi skal bare passe meget på med at lave noget på en TV-serie, for det virker altså ikke på en scene”, siger Leif Maibom til resten af flokken. Målet er at få så mange ideer på bordet som muligt. Og Jeanne Boel, der er instruktør, har også fået rollen som sekretær og sørger for, at alle ideer også skrives op.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skarp tekstmand med på holdet

Jacob Morild, den nye mand på holdet, fortæller, at hans hustru er fra Høruphav. Det er Mette Marckmann, der selv var med i Sønderborg Sommerrevy i 1994 og 95.

“Forklaringen på, jeg er med i Sønderborg Sommerrevy er meget enkel. Leif Maibom spurgte sidste år, om jeg ville være med og det ville jeg gerne”, siger Jacob Morild til SønderborgNYT.

Ligesom Leif Leif Maibom, så skriver Jacob Morild tekster til flere revyer.

Jacob Morild har set samtlige revyer i Sønderborg siden ’95.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og det med at et revyhold sætter sig sammen og kommer med ideer er meget udbredt. Et revyhold laver mange af numrene selv, men selvfølgelig kommer der også tekster udefra”, siger Jacob Morild. Han fortæller, at Lone Rødbroe sagtens kan komme med en skarp tekst og Jeanne Boel kan komme med dejligt vanvittige ideer.

“Og så er både Leif Maibom og Rasmus Krogsgaard jo garvede tekstforfattere, så der er med garanti revy i Sønderborg til sommer”, siger han.

Ved bordet handler snakken nu om, at det ikke er nok med at selve teksten i et revynummer er god. Der skal også være noget visuelt i et nummer. Det får Jeanne Boel til at lægge sig på gulvet, så hun får både sagt og vist det gode ved en idé, som hun fik til et revynummer.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Publikum kan være trygge ved det hele. Vi kommer ikke til at sende billetpenge retur. Vi er klar med en sjov, underholdene og god revy til premieren lørdag den 3. juni.

Du kan også købe dig en billet på sommerrevy.dk

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

Skrevet af: Ole [email protected]
>