Ringede til Brand og Redning – men havde forvekslet kloaklugt med lugten af olie

19. januar 2021 112

Tirsdag, kort efter klokken 21, kørte Brand og Rednings indsatsleder en tur til Sundgade, fordi der var kommet et opkald om lugt af olie.

“Og er der udslip af olie eller anden forurening, så er vi de eneste, man kan ringe til”, siger indsatsleder Pia Hamann, som kort efter ankomsten konstaterede, at lugten kom fra det kloakarbejde, der er i gang i Sundgade.

“Når det er tåget og diset, så er det jo ikke let for anmeldere at se, der er gravet op”, siger indsatslederen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tirsdag eftermiddag ved 16:30-tiden var der udkald til Rinkenæs, hvor der var ild i noget haveaffald og tre minutter inden var de frivillige brandmænd i Hørup kaldt til oprensning af et mindre oliespild i krydset Agtoftsvej/Augustenborg Landevej.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Du glemmer kulden når du hører varme brasilianske rytmer

8. februar 2023 Kultur

Der er koldt derude, men frygt ikke for Sønderborg Jazzclub inviterer til jazz med varme brasilianske rytmer spillet af Alexander Kraglund Quarteto. Alexander Kraglund anses for at være en af de bedste violinister indenfor brasiliansk musiktradition, og han har i de seneste år også udmærket sig både som mundharpespiller og sanger. Med en ufornægtelig autencitet […]

Læs mere...