Ringede til Brand og Redning – men havde forvekslet kloaklugt med lugten af olie

19. januar 2021 112

Tirsdag, kort efter klokken 21, kørte Brand og Rednings indsatsleder en tur til Sundgade, fordi der var kommet et opkald om lugt af olie.

“Og er der udslip af olie eller anden forurening, så er vi de eneste, man kan ringe til”, siger indsatsleder Pia Hamann, som kort efter ankomsten konstaterede, at lugten kom fra det kloakarbejde, der er i gang i Sundgade.

“Når det er tåget og diset, så er det jo ikke let for anmeldere at se, der er gravet op”, siger indsatslederen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tirsdag eftermiddag ved 16:30-tiden var der udkald til Rinkenæs, hvor der var ild i noget haveaffald og tre minutter inden var de frivillige brandmænd i Hørup kaldt til oprensning af et mindre oliespild i krydset Agtoftsvej/Augustenborg Landevej.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. december 2021 Kultur, Sønderborg

Synnejysk stand-up i Alsion

2. december 2021 Kultur

Christoffer Brodersen og Kalle & Kloj – Lars Thiesgaard og Chresten Speggers – vender tilbage til Alsion med en ny udgave af ’En synnejysk eftermiddag’ søndag den 20. marts kl. 15.00 I første afdeling vil Christoffer Brodersen underholde med sine viser og sange – og får også besøg af en special guest star. Efter pausen […]

Læs mere...