Ringriderfesten er årets begivenhed i Sønderborg

8. juli 2015 Kultur

Ringriderfesten i Sønderborg er årets absolutte højdepunkt i Sønderborg. Det er festen, hvor mange sønderborgensere vender hjem for at mødes med gamle venner og bekendte. Det er festen hvortil folk fra nær og fjern kommer for at opleve en helt speciel stemning, uanset om man befinder sig på ringriderpladsen eller færdes rundt i byens gader. Der er musik og glade mennesker overalt. Artiklen fortsætter under annoncen

dk/wp-content/uploads/2015/07/RingLogo_stor.png”>RingLogo_stor

“Det er med en vis ydmyghed og stolthed, vi år efter år arrangerer ringriderfesten. Vi skal på en gang både fasthold de gamle traditioner og hele tiden forny os. Det er en stor og spændende opgave, at være med til at skabe fundamentet for en fest med en helt speciel historie og atmosfære. Festen skaber værdi på mange planer ikke blot for borgerne i Sønderborg men for hele Sønderjylland. Den opbakning festen har, er helt enorm”, siger formanden for Ringriderfesten i Sønderborg, Jes Andersen, i en pressemeddelelse.

Opbakningen til festen ses bl.a. af, at det i år er lykkedes at indgå reklame- og sponsoraftaler til en samlet værdi på meget tæt ved 750.000 kr. Det fortæller noget om den værdi også erhvervslivet tillægger festen, hvor højdepunkterne – foruden det sportslige i galgerne – er den store herrefrokost med omkring 1.800 deltagere – og Børneland.

De samlede indtægter var i fjor på 3,4 mio. kr. Den største enkelte udgiftspost var på omkring en halv mio. kr. til musik.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk