Ringriderfestens gæster betalte samlet 1.312.000 kroner i entré

16. juli 2019 Sønderborg

Ringriderfesten fik samlet entréindtægter for 1.312.000 kr.

Det er en forbedring i forhold til 2018 på 341.000 kr.

Entréindtægterne er øget betydeligt i 2019 som følge af en prisstigning af.

Formand for kassekomiteen, Allan Schøne, siger i en pressemeddelelse:

“Ringriderfesten 2019 er vel overstået og gæsterne har bakket godt op om festen, idet de samlede entreindtægter er knap 7 procent højere end i 2018”.

“Fredag var der en pæn stigning i entreindtægterne, hvilket vi især tilskriver de nye tiltag omkring et ungdomsarrangement i samarbejde med Skala FM fra Vejle”.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Lørdag og søndag var ringriderpladsen godt besøgt på et uændret højt niveau. Lørdag er det især festteltene der trækker publikum til om aftenen og søndag er det ringrideraktiviteterne og Børneland, der især sikrer et stort antal gæster på festpladsen”.

“Mandag er der en stor stigning i forhold til 2018. Mandag er den dag med færrest betalende gæster på pladsen og det skal retfærdigvis anføres, at entréindtægterne om mandagen i 2018 var negativt påvirket af, at afbrændingsforbuddet hindrede fyrværkeri på ringriderpladsen. Fyrværkeriet kunne heldigvis skydes af i år og publikum kvitterede ved at møde op i samme antal, som var der har været tradition for i tidligere år”.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi er godt tilfredse med de samlede entréindtægter, som overgår indtægterne i 2018 og som også overgår de forventede entreindtægter en smule. Vi har været begunstiget af et nærmest perfekt vejr til at holde en ringriderfest – og det bærer den positive udvikling naturligvis også præg af”.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. oktober 2021 Kultur, Sønderborg

Mark & Christoffer underholder til Alsingergildets 75 års jubilæum

17. oktober 2021 Kultur

Det alsiske dialektselskab Alsingergildet fylder 75 år i år. Jubilæet fejres med en koncert søndag den 7. november med pigekor og duoen Mark & Christoffer. Jubilæumskoncerten holdes på Sønderborg Teater og indledes med noget så sønderjysk som kaffebord. Det serveres i Sønderborgsalen på Hotel Sønderborg Strand. Ud over kaffebord og dobbeltkoncert får gæsterne også underholdning […]

Læs mere...