Ringriderfesten: Kom og slå alle de andre Esport-gamere i Hesteskoen

25. maj 2017 Kultur

Når Ringriderstemningen fylder Sønderborg, så er der også alletiders arrangement for gamere, der er vilde med Esport.

“Det er om lørdagen, hvor Hesteskoen i samarbejde med Cross Border Esport inviterer til Ringriderpladsen og bruge dagtimerne på at spille på livet løs i en gamerturnering, hvor vinderen får en buy-in til det store Cross Border Esport-stævne i Skansen i september”, siger Jesper Kock fra Det Sønderjyske Køkken.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle og enhver, der har lyst til at spille, kan være med i gamerfesten.

“Jeg synes, det er alletiders, at Esport kan være med i folkefesten og så at jeg er inviteret til at hjælpe med at sætte eventet op og vise sporten frem i Hesteskoen”, siger Thomas Bjørn Lüthi til SønderborgNYT.

Både Jesper Kock og Thomas Bjørn Lüthi håber, der er rigtigt mange, der vil kigge ind i Hesteskoen og se de unge menneske spille.

“Esport er god underholdning”, siger de begge. Og det kan Ringriderfestens mange børnefamilier, der er på pladsen, opleve ved selvsyn.

Hesteskoen og Cross Border Esport har plads til 64 gamere i Hesteskoens stævne.

“Det er et pænt antal, når vi tænker på, at der ved de helt store Esport-stævner er op til 100 deltagere”, siger Thomas Bjørn Lüthi. Andre får selvfølgelig også mulighed for at prøve at spille.

Hesteskoen giver frokost og en sodavand til stævne-gamerne.

Tilmelding

For at være med i Ringriderfestens Esport-stævne skal man forhåndstilmelde sig og det gør man i Det Sønderjyske Køkken i Perlegade.

“Det koster 50 kroner i depositum og de penge får man igen, når man møder op i Hesteskoen til Ringrider-lørdagens Esportstævne”, siger Jesper Kock.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk