Ringriderfestens Tattoo bliver en stor oplevelse

9. juni 2017 Kultur

Ringriderfesten er altid i udvikling og nu er det musikken, der er fokus på – og det kan de mange gæster opleve, når de skal til Tatto ved Sønderborg Slot lørdag den 8. juli kl. 21.30.

“Vi har et rigtigt godt samarbejde med Sønderborg Kommune, som giver en del af den million kroner, som vi alt bruger på musik til Ringriderfesten”, siger ringriderformand Jes Andersen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Sønderborg Slot bliver kulisse og gæsterne skal sidde på tribuner, hvor der er nummererede pladser, så ingen skal sætte sig flere timer i forvejen for at være sikre på at kunne se”, siger Jes Andersen videre.

Ringridernes musikansvarlige har gjort sig umage med programmet.

“Vi har været i London og møde orkestre og fået nogle rigtig gode aftaler med virkeligt dygtige orkestre”, siger Søren Leth Johansen.

“Det bliver John Frederiksen, der skal dirigere husorkestret, Aarhus Brass Band, som kæder hele vores store Tattoo sammen. Sønderborg Garden er selvfølgelig med, så vi også ser deres fantastisk flotte tattoo”, siger Søren Leth Johansen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Pipes and Drums er også inviteret og de spiller sammen med kolleger fra Hamborg.

Desuden medvirker blandt andre:

Band of the Irish Guards

Søren Leth Johansen fortæller også, der på havnen bliver forfest op til Tattooet .

Artiklen fortsætter under annoncen

Moldova Carbiniers Orchestra
Livgardens Tambourkorps
Ringriderfestens Herolder

Når Tattooet slutter er der fakkeltog til Ringriderpladsen.

Billetprisen er 125,00 kr. incl. bestillingsgebyr og lørdagsbillet til Ringriderpladsen.

Det er planen, at det Internationale Tattoo Show skal være en tilbagevendende begivenhed, og håbet er, at det bliver en del af 2020 festlighederne, når landsdelen markerer 100 års jubilæet for Genforeningen.

Du finder din BILLET HER

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. januar 2022 Politik, Sønderborg

Hans Peter Toft glæder sig over 1000 nye Dansk Folkeparti-medlemmer

25. januar 2022 Politik

Fra formandsvalget i Dansk Folkeparti sluttede søndag eftermiddag og frem til mandag klokken 19 fik Dansk Folkeparti godt 1000 nye medlemmer. “Det er altså dejligt, at der er flere, som melder sig ind i partiet”, siger lokalformand Hans Peter Toft til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at der fra centralt hold i partiet er blevet ringet […]

Læs mere...