Ringriderstatue kommet frem fra dybet

25. marts 2015 Kultur

I 2004 eller deromkring forsvandt ringriderstatuen fra Torvet i Broager og det blev en forsikringssag, hvor Broager Kommune fik en erstatning. Samtidig blev der udlovet en dusør på 10.000 kroner til den, der kunne finde statuen.

“De har fundet den i søen ved Sandbjerg Gods, fordi der var ekstra meget lavvande”, siger A. P. Hansen. kunstelsker og tidligere borgmester i Sønderborg.

A. P. Hansen vil udstille egnfunden statue og måske døbe den om til "Den Genfundne".

A. P. Hansen vil udstille egnfunden statue og måske døbe den om til “Den Genfundne”.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg vil snakke med KunstPunkt om, at vi henvender os til Aarhus Universitet og spørger, om den ikke skal stå i parken ved Sandbjerg Gods”, siger A. P. Hansen til SønderborgNyt.

“Der er jo ikke noget kunst i miles omkreds”, tilføjer han.

Han agter først af alt at tage kontakt til forsikringsselskabet, der har erstattet statuen, for det er jo selskabet, der ejer den.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. maj 2021 GF2020, Kultur, Sønderborg

Genforenings depeche kommer til Nordborg og Sønderborg

9. maj 2021 GF2020

Søndag formiddag blev en depeche sendt afsted fra Aabenraa og den næste måned, skal depechen rundt til forskellige byer i hånden på løbere fra 25 sønderjyske foreninger og løbeklubber. Tirsdag eftermiddag kommer depechen til Nordborg og fredag eftermiddag kommer den til Sønderborg og arrangementet er en del af fejringen af Genforeningen og det er DGI […]

Læs mere...