Ringridning: Bestyrelsen i Broager har god forklaring på underskud

8. december 2015 Broager

Broager Ringriderforening er fornylig kommet gennem den årlige generalforsamling. Det var en aften med et rigtigt flot fremmøde og kampvalg om de ledige bestyrelsespladser samt en forriderpost, skriver Broager Ringriderforening i en pressemeddelelse.11693831_901503726583483_2411159035036129518_n

Artiklen fortsætter under annoncen

Formanden kunne byde velkommen til i alt 54 mødedeltagere til Broager Ringriderforenings årlige generalforsamling på Skelde kro.

Derefter blev årets fest gennemgået, inden kasseren overtog og fremlagde regnskabet. Efter mange år med flotte overskud var 2015 desværre et år med et underskud. Et underskud man fra bestyrelsen kunne forklare med, at der i år er lavet flere investeringer.

Bla. har man brugt penge på at få ledlysmaster.

Købt eget udstyr til fugleskydning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og der har også været udgifter forbundet med at få tilladelse til at rejse det store festtelt.

Vejret var alt for godt

Man har også måtte sande at vejret kan blive for godt til ringridning. Sommeren kom rigtig til Broager den første
weekend i juli, og der var tæt på hedebølge. Det gjorde, at nogle valgte at tage til stranden og dermed var der lidt ringriderhusfærre besøgende på pladsen om dagen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der skulle vælges et nyt bestyrelses medlem og her viste det sig uventet at blive kamp om pladsen. Det blev den nuværende supplant, Rasmus Jepsen, der efter afstemning blev valgt ind. Der skulle så vælges en ny supplant. Også her var der kamp om pladsen, og Teddy Petersen blev valgt.

Til den ene ponygalge skulle der også vælges ny forrider og her kunne man igen konstaterer rift om pladsen. Alice Andresen blev valgt som ny forrider.

Broager Ringriderforenings bestyrelse er rigtig godt tilfreds med generalforsamlingen: Det er meget positivt at se, at det ikke kun er til festen der er så stor opbagning, men også til vores generalforsamling. Ligeledes er det dejligt at se at der er så stor opbakning til de ledige pladser i bestyrelsen samt forriderposten. Bestyrelsen takker også alle frivillige hjælpere samt sponsorer. Uden dem var der ingen fest.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 112, Sønderborg

Beredskabsmeddelelse: Nu kommer der ikke længere sundhedsskadelig røg fra branden

29. juli 2021 112

Branden på Omnicon er nu under kontrol og udvikler ikke længere sundhedsskadelig røg. Derfor ophæves den tidligere varsling. Det skriver Politiet i en Beredskabsmeddelelse. Personer i det berørte område kan igen gå uden for. Der opfordres til, hvis det er muligt, at viderebringe denne meddelelse til andre personer i området. Hvis man har indåndet røg […]

Læs mere...