Ringridning: Sussi og Leo kommer til Løwda’s Spisen

12. maj 2015 Broager

Broager Ringridning er igen i år klar med det populære Løwda´s Spisen den 4. juli.

De seneste år er deltager antallet vokset støt til vores Løwda´s spisen. Sidste år nåede vi op på 400 deltagere til spisningen, som dermed var udsolgt og endnu flere deltog i den efterfølgende fest i det store telt, skriver Ringriderforeningen i en pressemeddelelse.download

Artiklen fortsætter under annoncen

“Maden består igen i år af buffet med kød, forskellige kartofler samt salat. Vi har forsøgt at holde prisen i bund. Købes billetter inden den 31. maj, er prisen kun 125 kr. incl. entre til teltet, herefter stiger prisen til 150 kr.” fortæller Ken Paulsen, som er arrangementsansvarlig i Broager Ringriderforening.

Det faste orkester, TipTop Partyband, er som altid klar med top musik. Igen år har Broager Ringriderforening booket ekstra underholdning til Løwda´s Spisen, valget er  faldet på de verdenskendte i Danmark Sussi og Leo.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sussi & Leo Trio går på scenen to gange lørdag aften – første gang omkring kl. 21.

Teltet er åben for ikke-spisende gæster fra kl. 20.45 mod betaling af entré. Der vil i mellem kl. 21 – 22 også være gode tilbud på shots i baren.

“Vi forventer os meget af denne aften, som de seneste år har udviklet sig fra 100 deltagere det første år til i år, hvor vi har fundet lidt ekstra pladser i teltet, så vi forventer 425 festglade deltagere til spisning og at dømme efter billetsalgt som har været igang i små 2 uger, så bliver der hurtigt udsolgt igen i år” siger det fra Ken Paulsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetter til Løwda´s Spisen kan købes i Broager Sparekasse’s Broager afdeling og som sidste år, er der mulighed for at reservere samlede siddepladser fra den 1. juni.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juli 2021 112, Sundeved

Dreng har indrømmet at han står bag tre mindre brande

26. juli 2021 112

Politiet Politi modtog søndag morgen en anmeldelse om mulig brandstiftelse på Nydamskolen i Vester Sottrup. Der var ild i nogle træpaller, som var stablet op ad bygningens nordlige gavl. Branden nåede kortvarigt at brede sig til bygningen, inden den var slukket. Det fortæller Politiet i en pressemeddelelse. Efterfølgende brandundersøgelse og efterforskning førte senere søndag til […]

Læs mere...