Rock4dummies spiller i Æ Værksted i Augustenborg

11. januar 2017 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

På Keglen i Augustenborg ligger der en bygning, som ifølge skiltet hedder “en Hyggeforretning” – og det er, hvad Lotte og Søren Thomsen synes, det er.

“På Facebook kalder vi den for Æ Værksted og indenfor er der en scene, som musikere må bruge helt gratis til koncerter, når de aftaler det med os”, siger Lotte og Søren Thomsen. Tanken er, at der så inviteres så mange som muligt, så der bliver en festlig aften ud af det.

Det er parrets bidrag til det med at få lidt mere liv i byen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“For eksempel kan nogle bands øve sig i Æ Værksted og det kan også huse andre arrangementer”, siger Lotte Thomsen, der er klar med den første koncert.

Afskedskoncert

“Rock4dummies kommer den 4. februar, hvor deres nuværende forsanger er med for sidste gang og det kan være, at de præsenterer den nye ved samme lejlighed”, siger Søren Thomsen.

Dørene til den gratis musikoplevelse åbnes klokken 20 og musikken begynder kl. 21.

“Der er siddepladser til 100 og resten må bruge dansegulvet”, siger parret og tilføjer, at gæster selv skal medbringe deres drikkevarer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Parret håber, at der er en grafittimaler eller to, der vil male området bag scenen for dem.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. maj 2023 Politik, Sønderborg

Tag dit barn med til demonstrationen – den foregår i ro med ordentlig tone

30. maj 2023 Politik

Mød op til demonstration i dag, tirsdag, kl. 18.30 på Jyllandsgade 30, hvor politikerne fra Børne- og Uddannelsesudvalget holder møde kl. 19.00. Fra kl. 16.30 laves plakater i billedkunstlokalet på Ulkebøl Skole. Materiale medbringes. Samlet går vi til Jyllandsgade, ellers mød op på Jyllandsgade kl. 18.30, skriver skolebestyrelsen fra Ulkebøl Skole. Den store gruppe af […]

Læs mere...