Rock4dummies spiller i Æ Værksted i Augustenborg

11. januar 2017 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

På Keglen i Augustenborg ligger der en bygning, som ifølge skiltet hedder “en Hyggeforretning” – og det er, hvad Lotte og Søren Thomsen synes, det er.

“På Facebook kalder vi den for Æ Værksted og indenfor er der en scene, som musikere må bruge helt gratis til koncerter, når de aftaler det med os”, siger Lotte og Søren Thomsen. Tanken er, at der så inviteres så mange som muligt, så der bliver en festlig aften ud af det.

Det er parrets bidrag til det med at få lidt mere liv i byen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“For eksempel kan nogle bands øve sig i Æ Værksted og det kan også huse andre arrangementer”, siger Lotte Thomsen, der er klar med den første koncert.

Afskedskoncert

“Rock4dummies kommer den 4. februar, hvor deres nuværende forsanger er med for sidste gang og det kan være, at de præsenterer den nye ved samme lejlighed”, siger Søren Thomsen.

Dørene til den gratis musikoplevelse åbnes klokken 20 og musikken begynder kl. 21.

“Der er siddepladser til 100 og resten må bruge dansegulvet”, siger parret og tilføjer, at gæster selv skal medbringe deres drikkevarer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Parret håber, at der er en grafittimaler eller to, der vil male området bag scenen for dem.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. juni 2022 Kultur, Nordborg

MC Als Heimerz har åbent hus den 9. juli

30. juni 2022 Kultur

Den 9. juli – mellem klokken 13 og 17 – er der åbent hus hos MC Als Heimerz, som står klar med kaffe, kage og ringriderpølser til en billig penge. Det skriver klubben i en pressemeddelelse. “Endelig er det muligt at inviterer andre på besøg og vi glæder os til at få en snak med […]

Læs mere...