Røde Kors i Damgade løfter den gule farve

24. juni 2022 Sønderborg

I morgen, lørdag, kan du finde masser af flot genbrugstøj i gule farver i Røde Kors-butikken i Damgade i Sønderborg – og fra den 1. juli til og med den 3. juli er der gul pris på en række varer, som kommer til at koste det halve af, hvad butikken ellers tager.

“Den 3. juli stopper shuttlebussen med Tour de France-turister ud for genbrugsbutikken og vi er klar med gule kager , som er pyntet med franske flag. Selvfølgelig er der også kaffe på kanden”, siger Birgit og Nina fra Røde Kors og tilføjer, at der også kan ses Tour de France på et 65 timmer stort tv.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når Røde Kors nærmest går i gult, så er det fordi de frivillige også har lyst til at fejre Tour de France kommer til Sønderborg.

“Og der er pyntet op både ind og ude”.

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
12. august 2022 Kultur, Sønderborg

Kulturens huse skal sælges – uden det rammer indholdet

12. august 2022 Kultur

Kommunen har planer om at sælge sin del af Alsion, som blandt andet omfatter koncertsalen – og Sønderborghus og Sønderborg Teater skal også på salgslisten. “Det er vigtigt for mig, at brugerne af de tre steder drages ind i processen, så vi kan bevare den kultur, som vi har i Sønderborg”, siger Christel Leiendecker, som […]

Læs mere...