Røde Kors på Damgade har ekstra gode priser under genåbningen

1. marts 2021 Sønderborg

Det kan være en rigtig god idé at gå på opdagelse i Røde Kors’ genbrugsbutik på Damgade og det er muligt fra i dag klokken 10, hvor der genåbnes.

“Vi har rigtigt mange varer og har halv pris på tøj og sko”, siger bestyrelsesformand Yvonne Lech fra Røde Kors i Sønderborg. I det butiksafsnit, som kaldes ‘Slaraffenland’ er der 30 procent på alt.

“Slaraffenland er der, vi har ting, som kan bruges af dem, der har børn: Autosæder, barnestol til cyklen, bæreseler, barnevogne, bamser, spil, børnefilm eller bøger og meget, meget mere”, siger Røde Kors-formanden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når du kommer indenfor hos Røde Kors, så møder du en flok frivillige butiksmedarbejdere, der alle har helt styr på anbefalinger og restriktioner.

“Vi har også en guide, som sikrer, at kunderne kan føle sig trygge”, siger Yvonne Lech, som håber at rigtigt mange kommer og handler med de frivillige, så Røde Kors kan hjælpe andre.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Iskonditoriet blev bedste ishus i Sønderjylland

14. april 2021 Erhverv

Det lykkedes ikke Iskonditoriet at genveinde titlen som Danmarks Bedste Ishus i en konkurrence hos Opdag Danmark, som sluttede i dag, onsdag klokken 16. “Vi kan glæde os over at være det bedste ishus i Sønderjylland”, siger Christian Telling, som ejer stedet sammen med hustruen. I toppen har det længe været tæt løb mellem sidste […]

Læs mere...