Røde Kors på Damgade har ekstra gode priser under genåbningen

1. marts 2021 Sønderborg

Det kan være en rigtig god idé at gå på opdagelse i Røde Kors’ genbrugsbutik på Damgade og det er muligt fra i dag klokken 10, hvor der genåbnes.

“Vi har rigtigt mange varer og har halv pris på tøj og sko”, siger bestyrelsesformand Yvonne Lech fra Røde Kors i Sønderborg. I det butiksafsnit, som kaldes ‘Slaraffenland’ er der 30 procent på alt.

“Slaraffenland er der, vi har ting, som kan bruges af dem, der har børn: Autosæder, barnestol til cyklen, bæreseler, barnevogne, bamser, spil, børnefilm eller bøger og meget, meget mere”, siger Røde Kors-formanden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når du kommer indenfor hos Røde Kors, så møder du en flok frivillige butiksmedarbejdere, der alle har helt styr på anbefalinger og restriktioner.

“Vi har også en guide, som sikrer, at kunderne kan føle sig trygge”, siger Yvonne Lech, som håber at rigtigt mange kommer og handler med de frivillige, så Røde Kors kan hjælpe andre.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. maj 2022 Gråsten, Frivillige

Trygfonden hjælper KGGO med at genstarte kørestolsringridningen

17. maj 2022 Gråsten

Der er lagt op til det helt store comeback for Gråsten Kørestolsringridning, der, med foreningen KGGO i spidsen, genoptager den årlige tradition som vært for foreningens særegne bud på en festlighed i ringridningens ånd. Efter de seneste to års Corona-relaterede aflysninger af eventet er det med stor glæde, at foreningen KGGO kan løfte sløret for […]

Læs mere...