Røde Kors Ungdoms’ børn fra madklubben pyntede juletræ

28. november 2022 Sønderborg

Mandag blev der pyntet juletræ i Frivillighedens Hus i Perlegade og husets bestyrelse havde spurgt børnene fra Røde Kors’ Ungdoms madklub og de ville hænge pynt på træet, så det blev rigtigt flot.

Og det ville børnene og de gjorde det også.

Efter træet var pyntet fik børnene hver en godtepose og en juice – og herefter var der pizza til alle børnene og til deres forældre og søskende, som havde fået lov til at være med.

Madklubben mødes hver anden mandag i Frivillighedens Hus på Perlegade og den består af børn og unge, der laver mad sammen og udvikler venskaber på tværs i trygge og hyggelige rammer sammen med et hold engagerede frivillige fra Ungdommens Røde Kors.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. februar 2023 Nordborg, Samfund

Kom en tur i svømmehallen og prøv LivredderPatruljens udstyr

4. februar 2023 Nordborg

Kom og vær med, når Nordals Idrætscenter og Humlehøj-hallerne får besøg af TrygFondens LivredderPatrulje den 15. februar i vinterferien. Sammen med svømmehallens egne livreddere sætter LivredderPatruljen gang i sjove og udfordrende vandaktiviteter og viser blandt andet, hvordan man redder sig selv og andre i vandet, skriver Trygfonden. Alle svømmehallens gæster er velkomne til at være […]

Læs mere...