Røveriforsøg på Rutebilstationen

Røveriforsøg på Rutebilstationen. Arkivoto: Ole Kæhler
Røveriforsøg på Rutebilstationen. Arkivoto: Ole Kæhler
23. maj 2024 112 Skrevet af: Ole Kæhler

Onsdag eftermiddag mellem 13:30 og 14 sad en 14-årig dreng på en bænk ved Rutebilstationen i Sønderborg, hvor han sammen med en ven ventede på bussen.

“Så kommer en 16-17-årig agressiv dreng over til dem og beder den 14-årige om at give ham hans penge. Den 14-årige siger, han ikke har nogen og så vil den ældre dreng se hans taske”, fortæller politikommissær Chris Thorning Vesterdal.

Gerningsmanden har sit ansigt helt tæt på den 14-årige.

“Drengene på bænken ser en buschauffør og går over til ham – og da den ældre dreng går efter, kalder hans venner ham tilbage. Buschaufføren tager de to drenge med ind i Rutebilstationen, hvor de er, indtil deres bus kommer”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Politiet vil gerne høre fra vidner og andre, som ved, hvem den 16-17-årige dreng er.

“Han beskrives som: Dreng på 16-17 år, 180 – 185 centimeter høj, almindelig bygning, har sort hår og talte dansk med accent. Han var iført sort jakke og sorte, tynde bukser”, siger politikommissæren.

Har du oplysninger til sagen, så ring til politiet på telefon 1-1-4.

22. juni 2024 Politik, Sønderborg

Venstre mener der er brug for flere penge til det tekniske område

22. juni 2024 Politik

”Der et område, hvor der administrativt er brug for et løft, og det er på det tekniske område, hvor målsætningen om bosætning, flere studieboliger, byfornyelse og løft af vores by og landsbyområder, grøn og bæredygtig omstilling og vækst i vores virksomheder i kommunen, forudsætter, at der er ansatte til at håndtere byggesager, Augustenborg Masterplan, grønne […]

Læs mere...