Rotary gav penge til Røde Kors’ julehjælp

10. december 2021 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Fredag formiddag kom Lars Astman Smedemark fra Rotary på besøg hos Røde Kors i Sønderborg og med sig havde han 8.8888,75 kroner, som foreningen giver til Røde Kors’ julehjælp.

“De 5000 kroner kommer fra klubkassen og resten blev samlet ind blandt medlemmerne”, siger Lars Astman Smedemark. Han fortæller, det er helt naturligt for Rotary at lave hjælpearbejde. Det sker for eksempel gennem pliovacciner på verdensplan og der hjælpes også helt lokalt.

Røde Kors’ formand, Yvonne Lech, fortalte, at pengene falder på et tørt sted, så hun er glad for hjælpen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Der er 96 familier, som skal have julehjælp fra Røde Kors’ afdeling i Sønderborg og i de familier er der 236 børn, som alle skal havbe en slikpose og en gave”, siger Tina Munch Søndergaard fra Røde Kors. Hun fortæller, at der stadig er familier, som ringer for at søge julehjælp.

“Men det er for sent at søge hos os”, siger hun.

“Men jeg vil råde de familier og iøvrigt enlige, som har brug for en hjælpende hånd i julen, at de søger hos deres lokale folkekirke”, siger Lars Astman Smedemark, som er sognepræst i Christianskirken, hvor præsterne deler julehjælp ud til 15 personer eller familier hver.

Artiklen fortsætter under annoncen

Røde Kors deler julehjælpen ud den 17. december fra klokken 15 og det foregår bag Røde Kors’ bygning i Damgade.

 

15. juni 2024 Frivillige, Nordborg

Kom og hør om Elstrup Mølles fremtid

15. juni 2024 Frivillige

Borgere, landsbylaug, politikere, embedsmænd og andre med interesse for den arbejdet med en transformation af Elstrup Mølle inviteres til orienteringsmøde torsdag den 27. juni kl. 17.00-19.00 på Elstrup Mølle. Det skriver Elstrup Mølle, Elstrup Mølles Venner og Elstrup/Elstrupskov Landsbylaug i en pressemeddelelse. Mange af Jer satte på borger/bruger-workshoppen ultimo november 2023 fingeraftryk på helhedsplanen med […]

Læs mere...