Royal Run: Frivillige foreninger og klasser kan tjene penge på at hjælpe

6. august 2021 Sønderborg
Kronprinsen. Pressefoto
Kronprinsen. Pressefoto

Sport Event Syd og Vidar Motion i Sønderborg er på udkig efter frivllige, som kan og vil give en hånd med, når der er Royal Run i Sønderborg.

I Sønderborg, hvor løbet skydes i gang den 12. september, er der godt en måned før startskuddet 16.897 tilmeldte på tværs af de forskellige løbe- og gåruter i byen, og der er stadig plads til flere. Der er et loft på 20.500 deltagere i Sønderborg, så der er stadig ledige startnumre på alle distancerne.

“Vi har også plads til mange flere hjælpere og hvis en klasse eller en forening melder sig, så tjener de penge til deres fælles kasse”, siger Per Hussmann fra Sport Event Syd til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sport Event Syd har skrevet alle opgaverne op på hjemmesiden frivilligjatak.dk – og der står også, hvad der gives til dem, som tager opgaven.

Der er teams på 10 personer, som kan tjene 4000 kroner ved at overrække medaljer. I startområdet skal der også bruges teams på 10 personer, som skal hjælpe deltagerne til de rigtige startbokse – og også det udløser 4000 kontakte kroner. Og så er der flere opgaver til forskellige priser.

Se meget mere på frivilligjatak.dk .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49