Royal Run skal stå i folkesundhedens tegn

Royal Run - (c) Foto - Lars Møller
30. august 2021 Kultur
Royal Run. Pressefoto: Lars Møller
Royal Run. Pressefoto: Lars Møller

Sønderborg Kommunes institutioner har valgt at bruge Royal Run som anledning til at snøre kondiskoene og bidrage til Kronprinsens mission om at hylde et Danmark i bevægelse. Fra den 4.-10. september tæller et par tusinde børn, unge og ældre ned til Royal Run i Sønderborg ved at deltage i et af de mange Side Runs.

Royal Run kommer på den måde til at stå i folkesundhedens tegn. Det handler om glæden ved at bevæge sig i et sjovt og positivt fællesskab med andre, skriver Sønderborg Kommune. Royal Run rammer Sønderborg søndag den 12. september, men der tyvstartes i ugen op til:

Artiklen fortsætter under annoncen

De er med fra Sønderborg Kommunes botilbud for borgere med særlige behov. De er med fra dagplejerne, vuggestuerne, børnehaverne. Hele skoler er tilmeldt. Statsskolens 950 elever indtager Kær Vestermark en dag. SFO’er fra hele kommunen samles i Sønderborg til en SFO-dag. Plejecenterbeboere er med på små ruter sammen med børn i 0.-3. klasse. Og Sund Mand Sønderborg har deres helt eget løb en aften.

”Det er sundt at bevæge sig, men det skal også gerne være sjovt, og alle skal have mulighed for at være med. Sådan er ånden i Royal Run-løbet, og det passer perfekt ind i det, vi gerne vil her i Sønderborg: Skabe muligheder for et aktivt liv – hele livet. Og så glæder jeg mig til den 12. september, hvor jeg selv snører løbeskoene og er med på ruten inde i Sønderborg, siger Helge Larsen, formand for Sundhedsudvalget.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vidensby Sønderborg sørger for at løbsarrangørerne får en eventpakke fra Royal Run Danmark med flag, balloner, klistermærker og guirlande, så start- og målområde kan pyntes festligt op.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. september 2021 Kultur, Broager

Broager-pige – der studerer musik – udgiver sin tredje single

29. september 2021 Kultur

Anne Sofie Wraae tog sine første musikalske skridt i Broager Kirkes kor og senere var hun med i pigekorets juniorkor. Og som hun selv siger, så har oplevelserne og lærdommen hun fik der, skabt grobunden for den karriere som soloartist, som hun følger nu. Ved siden af sit virke som artist studerer Anne-Sofie musikvidenskab på […]

Læs mere...

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49