Rune Dohrmann fortsætter som formand for Kulturnatten

Knap 20 til generalforsamlingen. Foto: Ole Kæhler
Knap 20 til generalforsamlingen. Foto: Ole Kæhler
23. februar 2024 Sønderborg Skrevet af: Ole Kæhler

Torsdag aften var der generalforsamling i foreningen bag Kultur- og Idrætsnatten og i formandens beretning kunne man blandt andet høre, at der var 123 foreninger, som deltog i sidste års kulturnat og der var hele 162 frivillige hjælpere.

“Vi var en flok, som ganske enkelt gik i gang med at samle Kulturnatten op. Havde vi ikke gjort det, så var den ikke blevet til noget. Og vores ønske er at bære den videre, så den fortsat er til glæde og gavne for de mange frivillige foreninger, byens borgere og turisterne”, sagde formand Rune Dohrmann.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Kulturnatten 2023 blev lavet med lynets hast og umiddelbart efter fik vi både ris og ros. Det har vi taget til os og derfor vil der være ændringer, når vi byder velkommen til Kulturnatten 2024 den 6. september”, sagde han til de kun knap 20 personer, som var dukket op til generalforsamlingen på kasernen.

Der skulle vælges nye ind i bestyrelsen, men der var ikke rigtigt nogle af de fremmødte, der meldte sig – så det blev sådan, at Rune Dohrmann, der blev genvalgt som formand, og de øvrige bestyrelsesmedlemmer må prøve at finde et par stykker mere, der vil give en hånd med i alle forberedelserne til Kulturnatten.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

19. april 2024 112, Sønderborg

Politiet fandt flere kilo narko

19. april 2024 112

Torsdag ransagede politiet en lejlighed i Sønderborg by og de fandt flere kilo ulovlige stoffer. “Der var godt 2,8 kilo skunk og 1,5 kilo hash i lejligheden”, siger Chris Thorning Vesterdal fra politiet. Det var et tip, som fik politiet til at komme. “Vi sigtede 29-årig kvinde fra Rødding og en jævnladrende mand, som ikke […]

Læs mere...