Rune Karosseri retter bulerne på din bil

24. november 2015 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler
Rune Berthing kan godt li' rollen som chef for sig selv.

Rune Berthing kan godt li’ rollen som chef for sig selv.

Siden begyndelsen af november har Rune Berthing haft fornøjelsen af at være sin egen chef og forklaringen på det er, at han har åbnet Rube Karosseri på Ellegaardsvej i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Min tryghed som selvstændig er, at jeg gennem de seneste år har haft karosseri-opgaver som bierhverv”, siger Rune Berthing til SønderborgNYT. Som hovederhverv arbejdede han på et autoværksted i Sønderborg, men kunderne på værkstedet blev færre og færre.

På Rube Karosseri er der både erhvervskunder og private, der kommer for at få rettet bilen ud efter påkørsler og trafikuheld.

“Det er som regel forsikringskader, så jeg lægger ud med at tage billeder og skrive, hvad der skal laves – og så sende de9bd80ad8-20130316_0024-50Pbegge dele til forsikringsselskabet, der så godkender min rapport”, siger karosseri-teknikeren.

Artiklen fortsætter under annoncen

Rube Karosseri bor til leje i samme bygning som Sønderborg Autolakering, så der er ikke meget spildtid fra Rune Berthing har rettet bilen op til den står hos maleren.

“Jeg går rigtigt meget op i kundeservice og jeg nyder at gøre mest muligt for at have glade kunder”, siger Rune Berthing. Og nu hvor han selv er chef, så bestemmer han selv, hvor lang tid han må bruge på at snakke med kunderne.

Ekstra-opgave

“Forresten reparerer jeg også bilruder, når de er ramt af stenslag. Bilisterne skal bare ringe, så kommer jeg trillende og laver skaden på stedet”, siger han. Men når det er koldt, så prøver han at få bilisten til at køre bilen indendørs.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Den lim, som jeg bruger, virker ikke optimalt, når det er rigtigt koldt”, siger Rune Berthing.

Iværksætter Service hjalp ham i gang

Som rigtigt mange andre med iværksætterdrømme, så kiggede Rune Berthing indenfor hos Sønderborg Iværksætter rubeService.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det var min bankmand, der foreslog, jeg tog en snak med Iværksætter Service”, siger Rune Berthing.

Hos Sønderborg Iværksætter Service har Rune Berthing deltaget i flere Iværksættercafeer, hvor en fagperson har fortalt om f. eks markedsføring, revision, salg og lignende.

“Og så fik jeg en times rådgivning med en revisor, der hjalp mig med at få styr på budgettet”, siger Rune Berthing og tilføjer:

“Jeg blev også skrevet op til en times rådgivning fra en bankmand, men ham har jeg ikke mødt, fordi alt er faldet på plads”, siger Rune Berthing, der har det rigtigt godt med at være chef for sig selv.

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs mere HER

 

 

 

22. april 2024 Erhverv, Gråsten

Gråsten Maskinservice lavede et kalkuleret underskud

22. april 2024 Erhverv

De store toneangivende danske virksomheder bliver fremover udsat for krav, som de helt naturligt sender videre til de virksomheder, de samarbejder med. Kan virksomhederne ikke leve op til kravene, mister de ordre, og opgaven går videre til en konkurrent. Det er den verden Gråsten Maskinservice befinder sig i. Gråsten Maskinservice har igennem de seneste tre […]

Læs mere...