Rutebilstationen: Indvielse af L:Ron:Haralds kunstværker

2. oktober 2015 Kultur

Ventesalen på Sønderborg Busstation har undergået en forvandling. L:Ron:Harald har færdiggjort sin udsmykning, og der er fernisering 9. oktober.

Selvportræt.

Selvportræt.

L:Ron:Harald – har færdiggjort sin udsmykning, og 80 kvadratmeter store værker er sat op i ventesalen, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fredag den 9. oktober kl. 14 inviterer Sønderborg Kommunes Kunstfond alle til fernisering. Her har man også chancen for at høre rapperen Skalpeter fra Hvidt Skidt, som er L:Ron:Haralds nystartede band.

Der er gået en håndfuld år, siden Lars Jensen fik opgaven med ventesalen. Men da en del var malet i salen, blev det stoppet af myndighederne, og tingene gik i hårdknude. Nu er det så lykkedes kunstfonden at få L:Ron:Harald til at færdiggøre udsmykningen.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. maj 2021 Sønderborg, Debat

Debatindlæg: Iskonditoriets ejer ser en bilfri Sønder Havnegade som en fordel for os alle

6. maj 2021 Sønderborg

Christian Telling, Iskonditoriet, Sønder Havnegade, skriver: Onsdag aften bragte SønderborgNYT nyheden om, at Sønder Havnegade lukkes for kørende trafik i juli og august – og det gav en lang række kommentarer på SønderborgNYTs Facebookside – og ordene i kommentarsporet fik Christian Telling fra Iskonditoriet til at reagere: Først vil lige nævne, at jeg vel er […]

Læs mere...