Rutebilstationen: Indvielse af L:Ron:Haralds kunstværker

2. oktober 2015 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Ventesalen på Sønderborg Busstation har undergået en forvandling. L:Ron:Harald har færdiggjort sin udsmykning, og der er fernisering 9. oktober.

Selvportræt.

Selvportræt.

L:Ron:Harald – har færdiggjort sin udsmykning, og 80 kvadratmeter store værker er sat op i ventesalen, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fredag den 9. oktober kl. 14 inviterer Sønderborg Kommunes Kunstfond alle til fernisering. Her har man også chancen for at høre rapperen Skalpeter fra Hvidt Skidt, som er L:Ron:Haralds nystartede band.

Der er gået en håndfuld år, siden Lars Jensen fik opgaven med ventesalen. Men da en del var malet i salen, blev det stoppet af myndighederne, og tingene gik i hårdknude. Nu er det så lykkedes kunstfonden at få L:Ron:Harald til at færdiggøre udsmykningen.

 

 

24. april 2024 Uddannelse, Sønderborg

Skolebestyrelsen til Alssund-Skolen er på plads

24. april 2024 Uddannelse

Der har hen over foråret været valg til den nye skolebestyrelse, der officielt tiltræder den 1. august, på Alssund-Skolen. Den nye skolebestyrelse blev valgt ved fredsvalg og består af nuværende bestyrelsesmedlemmer fra skolebestyrelserne på både Ahlmann-Skolen og Humlehøj-Skolen samt et enkelt nyt medlem. Bestyrelsen består af ni medlemmer, der fordeler sig med fem medlemmer fra […]

Læs mere...