Rutebilstationen: Indvielse af L:Ron:Haralds kunstværker

2. oktober 2015 Kultur

Ventesalen på Sønderborg Busstation har undergået en forvandling. L:Ron:Harald har færdiggjort sin udsmykning, og der er fernisering 9. oktober.

Selvportræt.

Selvportræt.

L:Ron:Harald – har færdiggjort sin udsmykning, og 80 kvadratmeter store værker er sat op i ventesalen, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fredag den 9. oktober kl. 14 inviterer Sønderborg Kommunes Kunstfond alle til fernisering. Her har man også chancen for at høre rapperen Skalpeter fra Hvidt Skidt, som er L:Ron:Haralds nystartede band.

Der er gået en håndfuld år, siden Lars Jensen fik opgaven med ventesalen. Men da en del var malet i salen, blev det stoppet af myndighederne, og tingene gik i hårdknude. Nu er det så lykkedes kunstfonden at få L:Ron:Harald til at færdiggøre udsmykningen.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juli 2021 COVID-19, REGIONALT

Tyskland strammer indrejsereglerne for danskere

25. juli 2021 COVID-19

Stigningen i antallet af Corona-smittede danskere får de tyske myndigheder til igen at kategorisere Danmark som et såkaldt risikoområde. Ændringen træder i kraft i dag, søndag, og har betydning for både danske og tyske turister. Danskere, der rejser ind i Tyskland, skal kunne fremvise enten en negativ coronatest, et bevis på, at man er fuldt […]

Læs mere...