Rytmiske kor på SPH

10. maj 2014 Kultur

IMG_6402

Lørdag eftermiddag havde det rytmiske kor Vokalbanden, inviteret deres to legekammerater, Off-Beats fra Sønderborg samt Off-Beat fra Odense, med ud på Sønderborg Produktionshøjskole, hvor de tilsammen og hver for sig, fremviste deres rytmiske evner for de fremmødte gæster.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter en kort velkomst og en fællessang tilfaldt æren af at starte de unge mennesker fra Sønderborg koret Off-Beats, som lagde ud med deres version af det gamle Jacksons nummer, Blame it on the boogie efterfulgt af andre lutter  gode numre fik de ret hurtigt publikum til at sidde og klappe med i takt til sangenene.

Efter en kort pause var tiden kommet til legekammerat nummer to skulle på scenen. Nemlig  Off-Beat koret fra Odense. Koret lagde ud med et lidt usædvanligt nummer, Lady Gaga’s Telephone. Nu er Lady Gaga ikke lige det man forbinder med korsang, men koret klarede det faktisk ganske fint at med at konvertere Lady Gaga nummeret til en sang der kunne fremføres af koret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tiden går og klokken slår, og inden man ser sig om var tiden kommet til at Vokalbanden som rosinen i pølseenden selv trådte på scenen.  De lagde ud med det kendte Nelly Furtado nummer, også gik det ellers derudaf med lutter gode numre.

Eftermiddagens sidste nummer var Viva La Vida, et fællesnummer fremført af alle tre kor tilsammen.

IMG_6455

Det flittige køkkenhold på Produktionshøjskolen havde sørget for oppyntning af lokalet samt kaffe og kage til de fremmødte koncertgæster.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men uden mad og drikke, duer heltenene som bekendt ikke, inden gæsterne og korene overhovedet var
mødt op, havde køkkenholdet haft travlt med at
bage kage og brygge kaffe. Men ikke nok med det,
de unge mennesker havde også sørget for at
skolens lokale i dagens anledning
var blevet pyntet op.

 Se billederne fra dagens arrangement

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. oktober 2022 FV22, Sønderborg

FV22: Statsministeren udskriver folketingsvalg – her er de lokale kandidater

5. oktober 2022 FV22

Statsminister Mette Frederiksen har netop udskrevet folketingsvalg og valgdagen er sat til den 1. november. I Sønderborg Kommune stiller seks lokale folketingskandidater op: Tidligere minister og nuværende folketingsmedlem Benny Engelbrecht stiller op for Socialdemokratiet, Byrådsmedlem Bo Kleis Christensen stiller op for Nye Borgerlige, Chris Preuss stiller op for Venstre, Dorthe Wildt stiller op for Liberal […]

Læs mere...