Såkaldt bagagerumssalg er venne-tjenester

7. november 2014 Frivillige

SønderborgNyt er blevet kontaktet af pårørende til den unge mand, der udleverer varer fra sin bil i Helgolandsgade i Sønderborg.

“Den unge mand er selv flygtning og kom hertil for mange år siden. Han ved, hvor svært det er at få pengene til at slå til og derfor tager han mod bestillinger fra asylansøgerne, så de også kan få glæde af de væsentligt lavere priser i Fleggaard”, siger en pårørende.

Faktisk er de er tale om vennetjenester helt på samme måde, som vaskeægte danskere tager sodavand eller øl med hjem til naboerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Den unge mand handler ofte i Fleggaard og han tjener ikke en eneste krone på at tilbyde asylansøgerne at tage varer med til dem. Ligesom jeg ikke tager en eneste krone for at klippe dem. Det er medmenneskelighed vi udviser og så er det sørgeligt, at det belønnes med stribevis af racistiske og fordomsfulde kommentarer”, siger den pårørende til SønderborgNyt.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. februar 2023 Nordborg, Samfund

Kom en tur i svømmehallen og prøv LivredderPatruljens udstyr

4. februar 2023 Nordborg

Kom og vær med, når Nordals Idrætscenter og Humlehøj-hallerne får besøg af TrygFondens LivredderPatrulje den 15. februar i vinterferien. Sammen med svømmehallens egne livreddere sætter LivredderPatruljen gang i sjove og udfordrende vandaktiviteter og viser blandt andet, hvordan man redder sig selv og andre i vandet, skriver Trygfonden. Alle svømmehallens gæster er velkomne til at være […]

Læs mere...