Såkaldt bagagerumssalg er venne-tjenester

7. november 2014 Frivillige

SønderborgNyt er blevet kontaktet af pårørende til den unge mand, der udleverer varer fra sin bil i Helgolandsgade i Sønderborg.

“Den unge mand er selv flygtning og kom hertil for mange år siden. Han ved, hvor svært det er at få pengene til at slå til og derfor tager han mod bestillinger fra asylansøgerne, så de også kan få glæde af de væsentligt lavere priser i Fleggaard”, siger en pårørende.

Faktisk er de er tale om vennetjenester helt på samme måde, som vaskeægte danskere tager sodavand eller øl med hjem til naboerne.

“Den unge mand handler ofte i Fleggaard og han tjener ikke en eneste krone på at tilbyde asylansøgerne at tage varer med til dem. Ligesom jeg ikke tager en eneste krone for at klippe dem. Det er medmenneskelighed vi udviser og så er det sørgeligt, at det belønnes med stribevis af racistiske og fordomsfulde kommentarer”, siger den pårørende til SønderborgNyt.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Antallet af lokale Corona-smittede er 2500

23. januar 2022 COVID-19

Siden lørdag eftermiddag er antallet af Corona-smittede i Sønderborg Kommune steget med 144, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona – ifølge Statens Serum Institut – nu er oppe på 2500. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 42.018 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – […]

Læs mere...