Såkaldt bagagerumssalg er venne-tjenester

7. november 2014 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

SønderborgNyt er blevet kontaktet af pårørende til den unge mand, der udleverer varer fra sin bil i Helgolandsgade i Sønderborg.

“Den unge mand er selv flygtning og kom hertil for mange år siden. Han ved, hvor svært det er at få pengene til at slå til og derfor tager han mod bestillinger fra asylansøgerne, så de også kan få glæde af de væsentligt lavere priser i Fleggaard”, siger en pårørende.

Faktisk er de er tale om vennetjenester helt på samme måde, som vaskeægte danskere tager sodavand eller øl med hjem til naboerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Den unge mand handler ofte i Fleggaard og han tjener ikke en eneste krone på at tilbyde asylansøgerne at tage varer med til dem. Ligesom jeg ikke tager en eneste krone for at klippe dem. Det er medmenneskelighed vi udviser og så er det sørgeligt, at det belønnes med stribevis af racistiske og fordomsfulde kommentarer”, siger den pårørende til SønderborgNyt.

29. februar 2024 Politik, Sønderborg

Skolelukningen blev endeligt godkendt og arbejdet går videre

29. februar 2024 Politik

I november blev forslaget om en ny skolestruktur sendt i hørnig og i går, onsdag, var Byrådet klar til at godkende, at det bliver sådan, at både Ahlmann-Skolen og Humlehøj-Skolen lukkes og at der så laves en ny skole på Humlehøj-Skolens matrikel. “En skolelukning er alvorlig, men der er færre elever i Sønderborg midtby og […]

Læs mere...