SABK: Marie Dehnfeld er jysk boksemester

26. januar 2015 Kultur

I weekenden blev Marie Dehnfeld fra Sønderborg Amatør Bokse-Klub, SABK, Jysk Mester.

René Davidsen og den jyske mester Marie Dehnfeld.

René Davidsen og den jyske mester Marie Dehnfeld.

Den unge dame kunne tage imod guldmedaljen uden af have fået et blåt øje eller andre eftervirkninger fra stævnet i Aarhus.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Desværre vandt jeg uden kamp, fordi min modstanden ikke stillede op”, siger Marie Dehnfeld til SønderborgNyt. Hun er alligevel glad for medaljen, fordi den baner vejen til U19-mesterskaber, DM og sikrer hende deltagelse i JM 2016.

“Men selvfølgelig ville jeg helst have bokset”, siger Marie Dehnfeld.

Tæt på at vinde

René Davidsen vandt sin første kamp ved JM i Aarhus, men det gik knap så godt i den næste.

“Min modstander blev ved med at gå fremad og han boksede ret akavet. Jeg oplevede selv kampen som lige, men tabte altså knebent”, siger René Davidsen til SønderborgNyt.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Selvom jeg ikke fik medalje, så er jeg glad for, jeg var med. Det giver erfaring og nu ved jeg, hvad jeg skal arbejde med”, siger han.

Skrevet af: Ole [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...
>