Sæsonenstart med Sønderjyllands Symfoniorkester

13. september 2019 Kultur

Det var den helt nye chefdirigent, Johannes Wildner, der fredag aften stod i spidsen for Sønderjyllands Symfoniorkester, der spillede åbningskoncert i Alsions koncertsal.

En del af programmet var Carl Nielsens fløjtekoncert og her var det en meget rutineret fløjtenist, Thomas Jensen, der førte an som solist. Han har spillet i orkestret i flere end 50 år.

“Jeg vil gerne bede Jer alle lægge mærke til damernes hår. Det er Frisørhuset Iris, der har pyntet musikerne – og selvfølgelig er der nogle, hvor der ikke rigtigt er noget at gøre”, sagde musikchef Nikolaj Andersen i sin velkomst til en fyldt sal.

Artiklen fortsætter under annoncen

I pausen fortalte musikchefen til SønderborgNYT, at sidste sæson havde været helt fantastisk og at der aldrig tidligere har været solgt så mange billetter.

“Og som salget ser ud lige nu, så slår vi den rekord i den kommende sæson”, sagde han.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. oktober 2021 Erhverv, Gråsten

Stor bøde og sur smiley til SuperBrugsen i Gråsten

27. oktober 2021 Erhverv

Forleden var Fødevarestyrelsen på besøg i SuperBrugsen i Gråsten – og det resulterede i en sur smiley og en bøde på 20.000 kroner. Fødevarestyrelsen oplyser, at besøget i SuperBrugsens delikatesse var en opfølgning på tidligere besøg, hvor der blev konstateret, at en stikvogn i kølerummet ikke var gjort ordentligt ren – og det var den […]

Læs mere...