Sæsonenstart med Sønderjyllands Symfoniorkester

13. september 2019 Kultur

Det var den helt nye chefdirigent, Johannes Wildner, der fredag aften stod i spidsen for Sønderjyllands Symfoniorkester, der spillede åbningskoncert i Alsions koncertsal.

En del af programmet var Carl Nielsens fløjtekoncert og her var det en meget rutineret fløjtenist, Thomas Jensen, der førte an som solist. Han har spillet i orkestret i flere end 50 år.

“Jeg vil gerne bede Jer alle lægge mærke til damernes hår. Det er Frisørhuset Iris, der har pyntet musikerne – og selvfølgelig er der nogle, hvor der ikke rigtigt er noget at gøre”, sagde musikchef Nikolaj Andersen i sin velkomst til en fyldt sal.

I pausen fortalte musikchefen til SønderborgNYT, at sidste sæson havde været helt fantastisk og at der aldrig tidligere har været solgt så mange billetter.

“Og som salget ser ud lige nu, så slår vi den rekord i den kommende sæson”, sagde han.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. december 2022 Kultur, Sønderborg

Nu sidder Inge Adriansen på sin bænk

4. december 2022 Kultur

Søndag blev skulpturen ‘Forundringparat’, en bronzeskulptur af  tidligere museumsinspektør Inge Adriansen, afsløret på Strandpromenaden. Inge Adriansen, som døde i 2017, godkendte selv skulpturen, som blev forsinket på sin rejse fra lille model til færdig skulptur. “Det tog flere år at få finanseringen på plads og vi kan i dag takke ni sponsorer for, at vi […]

Læs mere...