Sag om forbrændingsulykke i Sønderborg optaget til dom

25. maj 2018 112

Retten i Sønderborg har  fredag optaget sagen, hvor Sønderborg Skateklub og en frivillig hjælper ved skater-arrangementet Ring of Fire er tiltalt, til dom.

Dommen vil blive afsagt den 1. juni klokken 12.00.

Om aftenen den 20. maj 2017 var der i Sønderborg en opvisning, hvor skatere blandt andet skulle springe gennem en brændende ring. På et tidspunkt mente arrangementets tovholder, at der ikke var ild nok på ringen og den frivillige hældte mere brændbar væske på. Det medførte en eksplosionsagtig antænding, som gav seks børn og en voksen alvorlige forbrændinger.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den frivillige 21-årige hjælper er tiltalt for uagtsom legemsbeskadigelse efter straffelovens paragraf 249 og efter beredskabsloven, paragraf 71, nr. 1.

Anklagemyndigheden forlanger fængselsstraf.

Sønderborg Skateklub er – som arrangør – tiltalt efter arbejdsmiljøloven. Her har anklagemyndigheden indstillet til, at klubben fåren  bøde.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
27. januar 2022 112, Sundeved

Hurtigt styr på skorstensbrand

27. januar 2022 112

Torsdag eftermiddag var der brand i en skorsten på et stråtægt hus på Blansskov ved Blans. “Vi fik hurtigt styr på branden, som fik lov til at brænde ud”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen til SønderborgNYT.  

Læs mere...