Saigon Restaurant afløser Saigon Sandwich

5. august 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

I håbet om at det vil falde i sønderborgensernes smag at spise retter fra det vietnamesiske køkken, så er der nu varme retter på kortet i den tidligere Saigon Sandwich i Jernbanegade i Sønderborg, som derfor har skiftet navn til Saigon Restaurant .IMG_5919

“Mange retter minder om de retter, der er på kinesiske spisesteder, men i Vietnam svømmer maden ikke i olie, så der er langt fra så mange kalorier i”, siger restauratøren til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Interessant i det vietnamesiske køkken er, at suppe er hovedret.

“Men det er også suppe med mange grøntsager og meget kød, så man bliver med garanti mæt af den”, lover restauratørparret, som ivørigt giver en gratis sodavand med til de gæster, der køber en ret fra kortet – men det skal være den med nummeret 3 eller højere.

Så er du til spændende mad fra Vietnam, så kig indenfor i Saigon Restaurant og nyd maden på stedet eller tag den med dig hjem.

Se restaurantens Facebook-side HER

 .

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. april 2021 Nordborg, Samfund

Miljøministeren og SF-politikere besøgte Himmark Strand

20. april 2021 Nordborg

Miljøminister Lea Vermelin var sammen med SFerne, Signe Munk og Karina Lorentzen Dehnhardt, mandag på besøg på Himmark Strand for at blive orienteret om Region Syddanmarks indsats mod generationsforureninger, skriver regionsrådsmedlem Jørn Lehmann Petersen til SønderborgNYT. På Himmark Strand er vi klar til at gå i gang med oprydningen. Hvis alt går vel, kan vi […]

Læs mere...