Saigon Restaurant afløser Saigon Sandwich

5. august 2016 Erhverv

I håbet om at det vil falde i sønderborgensernes smag at spise retter fra det vietnamesiske køkken, så er der nu varme retter på kortet i den tidligere Saigon Sandwich i Jernbanegade i Sønderborg, som derfor har skiftet navn til Saigon Restaurant .

“Mange retter minder om de retter, der er på kinesiske spisesteder, men i Vietnam svømmer maden ikke i olie, så der er langt fra så mange kalorier i”, siger restauratøren til SønderborgNYT. Interessant i det vietnamesiske køkken er, at suppe er hovedret.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Men det er også suppe med mange grøntsager og meget kød, så man bliver med garanti mæt af den”, lover restauratørparret, som ivørigt giver en gratis sodavand med til de gæster, der køber en ret fra kortet – men det skal være den med nummeret 3 eller højere.

Så er du til spændende mad fra Vietnam, så kig indenfor i Saigon Restaurant og nyd maden på stedet eller tag den med dig hjem.

Se restaurantens Facebook-side HER

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. maj 2022 Kultur, Sønderborg

Den 11. juni marcherer Skyttebrødrene for fuld musik i Perlegade

28. maj 2022 Kultur

Lørdag den 11. juni samles Borgerforeningens skyttebrødre på skydebanen på Kær halvø og efter at have nydt den morgenmad, som Skyttekongen 2021, Freddy Grøndahl, er vært for, så skydes der om titlen Skyttekonge 2022. Klokken cirka 11:10 kommer Skyttebrødrene – fulgt af Green Forest Pipe Band og Sønderborg Garden – marcherende gennem Perlegade, hvor de […]

Læs mere...